reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam was dziewczyny :) jestem tu nowa. Mogę do was dołączyć? Obiecałam sobie, że nie będę siedzieć na internecie i czytać przeróżnych artykułów o tym wszystkim. Ale wiecie jak to jest. A poza tym razem z wami myślę, że jest raźniej ;).
Za równy tydzień powinnam dostać @, ewentualnie mogę mieć 2 dni spóźnienia, bo tak się zdarza. Rejestrowałam się dzisiaj na tym forum, bo nie wiem czy sobie wmawiam, czy mnie boli podbrzusze, tzn boli... tak czuję go co jakiś czas, a do tego strrrasznie mnie od kilku dni 'wypryszcza' nie wiem czy to możliwe, ale tak szybko na @? tak bardzo nie chcę jej dostać :( Nie mogę się doczekać, aż minie te 7-9 dni... Ale jak sobie przypomnę poprzednie rozczarowania...

reklama
nie lubię szpitali :nerd: wrrr! ostatni raz byłam w lipcu i na razie mi się tam nie spieszy :nerd::dry: a ja pizzę lubię raz na jakiś czas :-)

SeeYou
welcome.jpg
nikt tu nie chcę dostać @ :)

Ostatnia edycja:
SeeYou witaj u nas :) nie zawsze warto dużo czytać - ja się wtedy strasznie nakręcam, a wtedy mogę się zablokować ci nici ze staranek! Podstawą naszych staranek musi być pozytywne myślenie i działanie!:tak: tak jak pisała Marka - dobre nastawienie to 3/4 sukcesu :tak:

SeeYou witaj serdecznie, myślę że żadna z nas nie chce @. Ja w listopadzie miałam 6 dni opóźnienia, nawet nie wiesz ja się na wkręcałam, no ale niestety @ przyszedł.. :(

No ale mam nadzieję że u Ciebie się nie pojawi :) Trzymam kciuki :)

Seeyou kochana sluchaj ja np. mam tak wlasmnie ze z tydzien przewd @@@ juz zaczynaja sie pryszcze jakies bolesci itd. ale w drugiej ciazy tez tak mialam jak na @@ pryszcze bolesci w koncu plamienie 2dniowe i to mnie dopiero zdziwilo i zrobilam test nikomu w domu nie mowiac:)

ja pamietam jak mi sie tydzien @ spozniala.. co to bylo... okropne... a spozniala mi sie bo to byla pierwsza @ po ciazy biochemicznej....

dziękuję wam za ciepłe przywitanie :) góralka1990 - 6 dni to jak dla mnie jest mega dużo. Mi się spóźniał 2 dni i już testowałam. Zazwyczaj mam regularne cykle.
kasieczek-postaram się nastawić pozytywnie, chociaż czuję to podbrzusze :( ale jeszcze plecy mnie bolą, a to dobry znak. Szkoda, że nie da się przyśpieszyć czasu.
Ja się właśnie zabieram za upiecznie placka marchewkowego, koleżanka mi poleciła przepis, że jest podobno przepyszny :) i to z bloga K.Tusk ,,…marchewkowe pole rośnie wokół mnie” | Make Life Easier
Ciekawe czy wyjdzie. Ale czymś trzeba ten czas zapełnić, zwłaszcza, że mój ukochany wyjechał do pracy w delegację i będzie dopiero przed samymi świętami.

reklama
Do góry