młoda1994
Fanka BB :)
A facetowi na co pomaga Wiesiołek?Ja też ten cykl zaczelam wiesiołkiem
A mój partner łyka razem ze mną [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A facetowi na co pomaga Wiesiołek?Ja też ten cykl zaczelam wiesiołkiem
A mój partner łyka razem ze mną [emoji23]
Hej dziewczyny [emoji3059]
U mnie właśnie pierwszy cykl starań, i mam pytanie czy według Was są szanse na zajście w ciążę 5 dni przed owulacja? Niestety przez delegacje męża ciężko wszystko zgrać i pozostaje mi tylko mieć nadzieję że jakoś te plemniki przetrwaja a może i owulacja zacznie się wcześniej.. [emoji120]
To czekamy razem [emoji846] zastanawia mnie taki mega wodnisty śluz który miałam wczoraj i pezedwoczraj. Nie raz to się czułam jakbym się posikała tyle tego było. Owulacje niby mam mieć piatek/sobotę według aplikacji ale nigdy paskami tego nie sprawdzałam więc nie wiem kiedy dokładnie ona może byćPlemniki przy dobrych warunkach przetrwają nawet 7 dni, więc są szanse
Chociaż u mnie było 3 dni przed i niestety nie wyszło, teraz w tym też tak było, bo partner do Polsku musiał lecieć też było 3 dni i ciekawa jestem czy coś wyjdzie za 2 tyg powinna przyjść @