reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Pam cudownie że się polepsza :-) super! trzymam kciuki i powodzenia!
butterfly21
hope & love
:-) i takie podejście lubię ! pozytywnie i jeszcze raz pozytywnie
nie mogę coś tej pizzy opuścić więc zrobię moją ulubioną i sprawdzoną margharitę
nie mogę coś tej pizzy opuścić więc zrobię moją ulubioną i sprawdzoną margharitę
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Pam - samo nastawienie wiele robi :-)
Ale kusicie tą pizzą!!!!!
Ale kusicie tą pizzą!!!!!
butterfly21
hope & love
mam sprawdzony przepis ;-)
marka1307
mama aniołka Michałka
butterfly -sama robisz tez pizze ?? jaki masz przepis?? ja uwielbiam pizze moglabym ja jesc non stop moze by mi pomoglo bo spadam z wagi masakrycznie w lipcu jak rodzilam Michalka wazylam 64 kg a teraz 50 tyle co przed ciaza ale w takim tempie ze czasami czuje sie jakas oslabiona wiadomo ze stres duzo zrobil ale teraz niby duzo jem a stace wage i nie wiem dlaczego...
pam hihi bedzie seksik tak jak robia to kroliczki hehe pozytywne myslenie to 3/4 sukcesu
pam hihi bedzie seksik tak jak robia to kroliczki hehe pozytywne myslenie to 3/4 sukcesu
butterfly21
hope & love
sama, wczoraj chcieliśmy zamówić z pizzerii ale mieli nieczynne. Ja mam przepis z neta i robimy te pizzę już długi czas :
Wielkie Żarcie - Przepis - Pizza Margarita
Wielkie Żarcie - Przepis - Pizza Margarita
pam_x_pam
Fanka BB :)
Ja dzisiaj pieczone zeberka mam :-) znowu mozna powiedziec bo tydzien temu byly ale razem z moim uwielbiamy wiec bedziemy sie objadac a za pizza nie przepadam, kiedys tak ale teraz juz coraz mniej.... za to kazde orzechy bym jadla... najlepiej laskowe albo migdaly... i pistacje
reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Marka sprawdź sobie enzymy trzustki - siostra rodziła w kwietniu - ważyła podobnie jak ty - teraz 46 kg - tydzień temu wróciła ze szpitala po zapaleniu trzustki - przez co podobno słabo przybiera się na wadze!