reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ja myslalam ze zradosci wycaluje tego mojego lekarza bo tak sie balam ze mi sie zrosnie i bede musiala miec laparoskopje i bedzie zle... a teraz jestem pelna pozytywnej nadzieji i wiem ze sie uda :-D

mam sprawdzony przepis ;-)
zdjecie.php

butterfly -sama robisz tez pizze ?? jaki masz przepis??:) ja uwielbiam pizze moglabym ja jesc non stop moze by mi pomoglo bo spadam z wagi masakrycznie w lipcu jak rodzilam Michalka wazylam 64 kg a teraz 50 tyle co przed ciaza ale w takim tempie ze czasami czuje sie jakas oslabiona wiadomo ze stres duzo zrobil ale teraz niby duzo jem a stace wage i nie wiem dlaczego...
pam hihi bedzie seksik tak jak robia to kroliczki hehe:) pozytywne myslenie to 3/4 sukcesu:)

Ja dzisiaj pieczone zeberka mam :-) znowu mozna powiedziec bo tydzien temu byly ale razem z moim uwielbiamy wiec bedziemy sie objadac :-D a za pizza nie przepadam, kiedys tak ale teraz juz coraz mniej.... za to kazde orzechy bym jadla... najlepiej laskowe albo migdaly... i pistacje :-p

reklama
Marka sprawdź sobie enzymy trzustki - siostra rodziła w kwietniu - ważyła podobnie jak ty - teraz 46 kg - tydzień temu wróciła ze szpitala po zapaleniu trzustki - przez co podobno słabo przybiera się na wadze!

Do góry