reklama
butterfly21
hope & love
mi się raz spóźniała 2 tygodnie ale to zlekceważyłam bo czasami po odstawieniu tabletek tak miałam , na USG dopiero zobaczyłam pęcherzyk ciążowy to się nazywa szok bo do łba mi nie przyszło,że to może być to
marka1307
mama aniołka Michałka
spisalam przepis tez go wyprobuje bardzo fajny dziekuje
marka1307
mama aniołka Michałka
tak ja mam dostac kolo 16 lub po 16-stym tak jak ty tak ?? na kiedy masz miec@@@ seyou
Kasiaczek- a czy twoja siostra miala jakies objawy oprocz spadku wagi?? bo ja raczej nie mam nic ... moja mama mowi ze ja po smierci Michalka wewnetrznie dalej to przezywam i moze tak na mnie to wplywa niewiem no jak dalej bede tak tracila kilogramy to bede zmuszona isc niestety:/
Kasiaczek- a czy twoja siostra miala jakies objawy oprocz spadku wagi?? bo ja raczej nie mam nic ... moja mama mowi ze ja po smierci Michalka wewnetrznie dalej to przezywam i moze tak na mnie to wplywa niewiem no jak dalej bede tak tracila kilogramy to bede zmuszona isc niestety:/
Ostatnia edycja:
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
SeeYou ja powinnam książkowo mieć @ w czwartek, ale nie mam nigdy regularnie, więc czekam z testowaniem do świąt!:-) chyba że @ sie pojawi.. póki co naprzemiennie mnie jajniki kują!
butterfly21
hope & love
marka ja też mam dostać 16
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Info dla staraczek które dają facecikom tabsy - Jakość spermy (liczba plemników, ich witalność, ruchliwość, budowa, występowanie anomalii chromosomowych) bardzo wyraźnie poprawia się u mężczyzn spożywających włoskie orzechy:-):-) tanio, smacznie i zdrowo
pam_x_pam
Fanka BB :)
mmonika -implantacji... a co do temperatur to ja nie wiem ale nie wydaje mi sie... np moja mam zawsze miala 35.6 a jak w ciaze z moim bratem zaszla to miala 36.8 (widzialam jej ksiazeczke gdzie zapisywala sobie bo jak bylam jeszcze nastolatka to mi tlumaczyla duzo)
ja wszystkie ciasta ipt robie z przepisow Dorotuz na mojewypieki.blox.pl naprawde ma super i pyyszne... a fotki? odrazu slinka leci
ja wszystkie ciasta ipt robie z przepisow Dorotuz na mojewypieki.blox.pl naprawde ma super i pyyszne... a fotki? odrazu slinka leci
reklama
marka1307
mama aniołka Michałka
z tymi temperrraturami jest roznie naprawde:/
ja slyszalam i czytalam dzis ze orzechy ale brazylijskie
http://www.cudownytata.pl/index.php/orzechy-brazylijskie-na-popraw-jakoci-nasienia
tutaj linka wkleilam o tym
ja slyszalam i czytalam dzis ze orzechy ale brazylijskie
http://www.cudownytata.pl/index.php/orzechy-brazylijskie-na-popraw-jakoci-nasienia
tutaj linka wkleilam o tym
Ostatnia edycja: