reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
:-D mi się raz spóźniała 2 tygodnie ale to zlekceważyłam bo czasami po odstawieniu tabletek tak miałam , na USG dopiero zobaczyłam pęcherzyk ciążowy :-D to się nazywa szok :szok: bo do łba mi nie przyszło,że to może być to :cool2::shocked2:

tak ja mam dostac kolo 16 lub po 16-stym:) tak jak ty tak ?? na kiedy masz miec@@@ seyou
Kasiaczek- a czy twoja siostra miala jakies objawy oprocz spadku wagi?? bo ja raczej nie mam nic ... moja mama mowi ze ja po smierci Michalka wewnetrznie dalej to przezywam i moze tak na mnie to wplywa niewiem no jak dalej bede tak tracila kilogramy to bede zmuszona isc niestety:/

Ostatnia edycja:
SeeYou ja powinnam książkowo mieć @ w czwartek, ale nie mam nigdy regularnie, więc czekam z testowaniem do świąt!:-) chyba że @ sie pojawi.. póki co naprzemiennie mnie jajniki kują!

Info dla staraczek które dają facecikom tabsy - Jakość spermy (liczba plemników, ich witalność, ruchliwość, budowa, występowanie anomalii chromosomowych) bardzo wyraźnie poprawia się u mężczyzn spożywających włoskie orzechy:-):-) tanio, smacznie i zdrowo :tak:

mmonika -implantacji... a co do temperatur to ja nie wiem ale nie wydaje mi sie... np moja mam zawsze miala 35.6 a jak w ciaze z moim bratem zaszla to miala 36.8 (widzialam jej ksiazeczke gdzie zapisywala sobie bo jak bylam jeszcze nastolatka to mi tlumaczyla duzo)

ja wszystkie ciasta ipt robie z przepisow Dorotuz na mojewypieki.blox.pl naprawde ma super i pyyszne... a fotki? odrazu slinka leci :-D

reklama
Do góry