reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam was dziewczyny :) jestem tu nowa. Mogę do was dołączyć? Obiecałam sobie, że nie będę siedzieć na internecie i czytać przeróżnych artykułów o tym wszystkim. Ale wiecie jak to jest. A poza tym razem z wami myślę, że jest raźniej ;).
Za równy tydzień powinnam dostać @, ewentualnie mogę mieć 2 dni spóźnienia, bo tak się zdarza. Rejestrowałam się dzisiaj na tym forum, bo nie wiem czy sobie wmawiam, czy mnie boli podbrzusze, tzn boli... tak czuję go co jakiś czas, a do tego strrrasznie mnie od kilku dni 'wypryszcza' nie wiem czy to możliwe, ale tak szybko na @? tak bardzo nie chcę jej dostać :( Nie mogę się doczekać, aż minie te 7-9 dni... Ale jak sobie przypomnę poprzednie rozczarowania...

reklama
nie lubię szpitali :nerd: wrrr! ostatni raz byłam w lipcu i na razie mi się tam nie spieszy :nerd::dry: a ja pizzę lubię raz na jakiś czas :-)

SeeYou
welcome.jpg
nikt tu nie chcę dostać @ :)

Ostatnia edycja:
SeeYou witaj u nas :) nie zawsze warto dużo czytać - ja się wtedy strasznie nakręcam, a wtedy mogę się zablokować ci nici ze staranek! Podstawą naszych staranek musi być pozytywne myślenie i działanie!:tak: tak jak pisała Marka - dobre nastawienie to 3/4 sukcesu :tak:

SeeYou witaj serdecznie, myślę że żadna z nas nie chce @. Ja w listopadzie miałam 6 dni opóźnienia, nawet nie wiesz ja się na wkręcałam, no ale niestety @ przyszedł.. :(

No ale mam nadzieję że u Ciebie się nie pojawi :) Trzymam kciuki :)

Seeyou kochana sluchaj ja np. mam tak wlasmnie ze z tydzien przewd @@@ juz zaczynaja sie pryszcze jakies bolesci itd. ale w drugiej ciazy tez tak mialam jak na @@ pryszcze bolesci w koncu plamienie 2dniowe i to mnie dopiero zdziwilo i zrobilam test nikomu w domu nie mowiac:)

ja pamietam jak mi sie tydzien @ spozniala.. co to bylo... okropne... a spozniala mi sie bo to byla pierwsza @ po ciazy biochemicznej....

dziękuję wam za ciepłe przywitanie :) góralka1990 - 6 dni to jak dla mnie jest mega dużo. Mi się spóźniał 2 dni i już testowałam. Zazwyczaj mam regularne cykle.
kasieczek-postaram się nastawić pozytywnie, chociaż czuję to podbrzusze :( ale jeszcze plecy mnie bolą, a to dobry znak. Szkoda, że nie da się przyśpieszyć czasu.
Ja się właśnie zabieram za upiecznie placka marchewkowego, koleżanka mi poleciła przepis, że jest podobno przepyszny :) i to z bloga K.Tusk ,,…marchewkowe pole rośnie wokół mnie” | Make Life Easier
Ciekawe czy wyjdzie. Ale czymś trzeba ten czas zapełnić, zwłaszcza, że mój ukochany wyjechał do pracy w delegację i będzie dopiero przed samymi świętami.

reklama
Do góry