reklama
Marcia, tak, spalo sie lepiej, na plasko odpada, musze tylko jeszcze wymyslic sposob gdzie klasc reke jak leze na boku zeby klatka piersiowa nie byla taka scisnieta. Zobaczymy jak dzis bedzie po prysznicu bo 90% dusznosci mam po kapieli tudziez wyjsciu z lazienki. Dzisiaj rano cos mnie podkusilo i psiknelam odswiezaczem - reakcja natychmiastowa (!).
A moze oprzyj sie plecami o ścianę albo poduchy tak żebyś była bardziej na plecach ale tez nie całkiem. Jesli chcesz to podam ci kilku sprawdzonych sprzedawców na Allegro żebyś nie musiała grzebać. Zerknij tez na stronę Smyka bo maja fajne wyprzedaże teraz no i jesli ci to ułatwi sprawę to moge ci przesłać moja listę do szpitala, listę ubrankowa i listę rzeczy dla maleństwa. Zawsze to trochę łatwiej
Annie, no wlasnie spalam na takim półboku opierajac sie czesciowo o poduszke, czesciowo o meza i czesciowo o kota. O dziwo kotu to nie przeszkadzalo.
Mozesz mi przeslac linki, byloby super i napewno wiele mi ulatwi Ale najlepiej wyslij na wiadomosc prywatna zebym miala na marzec. Zakupy teraz odpadaja bo nie mam juz ani grosza i dopiero w polowie marca staramy sie o kredyt dla dzidzi.
Liste
Wyprawkowa tez chetnie przytule, pamietam jak kiedys ją tu zamiescilas i nawet mialam ją zapisana w zakladkach ale nie mam juz komputera i razem z nim wszystko przepadlo...
Mozesz mi przeslac linki, byloby super i napewno wiele mi ulatwi Ale najlepiej wyslij na wiadomosc prywatna zebym miala na marzec. Zakupy teraz odpadaja bo nie mam juz ani grosza i dopiero w polowie marca staramy sie o kredyt dla dzidzi.
Liste
Wyprawkowa tez chetnie przytule, pamietam jak kiedys ją tu zamiescilas i nawet mialam ją zapisana w zakladkach ale nie mam juz komputera i razem z nim wszystko przepadlo...
Wszystko ci wysle. Tutaj albo na FB zeby ci nie zginęło mozesz poczytać o wózkach juz bo my na swój czekaliśmy prawie 9 tygodni. Jesli będziesz chciała to ci chętnie doradze bo ja sama kupiłam wiele niepotrzebnych rzeczy ktore teraz lezą.
Małymi krokami do przodu i z uśmiechem
Małymi krokami do przodu i z uśmiechem
Annie, dziekuje!!! Juz nawet pisalam raz ze zakupy bede robic na ostatnia chwile i pewnie zasypię Was wtedy pytaniami W domu moj caly entuzjazm gasi babcia, wiec z nia napewno juz o zakupach rozmawiac nie bede...
Przy okazji spacerku chcialam w koncu zakupic sobie jakies witaminy, jest tego tyle, ze nie wiem ktore wybrac. W aptece powiedzieli ze wszystkie sa takie same i zaproponowal mi jakies Doppel Herz ze wzgledu na cene. Gin proponowal mi cos typu Femibion, Centrum Materna, *spam*. Sa jakies roznice?
Przy okazji spacerku chcialam w koncu zakupic sobie jakies witaminy, jest tego tyle, ze nie wiem ktore wybrac. W aptece powiedzieli ze wszystkie sa takie same i zaproponowal mi jakies Doppel Herz ze wzgledu na cene. Gin proponowal mi cos typu Femibion, Centrum Materna, *spam*. Sa jakies roznice?
Ostatnia edycja:
No i chyba kryzys cyckowy zażegnany. Mleko jest, Lilka zasmakowała w ssaniu piersi i teraz znów się odczepić nie chce, ale wszystko do wypracowania. Jest grzeczna i kochana i wszyscy oszaleliśmy na jej punkcie. Zdjęcie wrzucę na grupę:-)
Pozdrawiamy niedzielnie;-)
Pozdrawiamy niedzielnie;-)
reklama