reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Moje pierwsze testy, to te owulacyjne, zrobione tydzień temu w czwartek i piątek:-) Kolejnym pierwszym testem będzie ciążowy 31 grudnia:-) Ale jestem ciekawa co pokaże:baffled:

reklama
Witam :) Z przyjemnością dołączam do grona starających się w grudniu. Jestem zupełnie nowa na forum, trafiłam tu dzisiaj przypadkiem. Poprawił mi się humor wiedząc, że nie jestem sama w oczekiwaniu na dwie kreseczki na tescie:) Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę powodzenia w staraniach :D

Witaj! :*

No ja mam troszkę testów za sobą, zarówno tych owu jak i ciążowych. Mam nadzieję, 7 stycznia będzie ten ostatni i pokaże II kreski. :tak: No i kolejna ciąża u mnie, tym razem żona kuzyna. Dowiedziałam się dziś że jest w 3 miesiącu.

Witajcie dziewczynki :)

Koriander - nie nie prowadze żadnego bloga - szydełkuję w zaciszu domowym od małęgo :) jak tylko mi mama pokazała! :)

Gosheek - a widzisz :L) a już mówiłaś, że @ idzie! bombka czadowa :) ja robiłam bombki na całą choinke ale sposobem - na balon nawijałam wóczkę, na to krochmal. jakl wyschło balon przebijałam, wyciągałam a bobmke złotym spreyem potrakrowałam i przypiełam dużą kokardę :) i tak z 30 razy :-)

Edziaczek - witaj u nas :) powodzinka i kciukasy zaciśnięte!

A tak wygląda cudeńko dla malutkiej dziewczynki :)

IMG_20121220_141605.jpgIMG_20121220_141618.jpg

To była moja pierwsza próba zrobienia bucików!:-) chrześnicy mojej na chrzest robiłam! tylko za małę były i robiłam drugie! One fajnie wyglądają, tylko, że nie praktyczne dość bo taka mała dzidzia wierzga nóżkami i buciki nie mają szans się utrzymać na nóżce!

Góralka - dogadamy się :) tylko mówie- nie sa praktyczne niestety!

Witajcie dziewczynki :)

Koriander - nie nie prowadze żadnego bloga - szydełkuję w zaciszu domowym od małęgo :) jak tylko mi mama pokazała! :)

Gosheek - a widzisz :L) a już mówiłaś, że @ idzie! bombka czadowa :) ja robiłam bombki na całą choinke ale sposobem - na balon nawijałam wóczkę, na to krochmal. jakl wyschło balon przebijałam, wyciągałam a bobmke złotym spreyem potrakrowałam i przypiełam dużą kokardę :) i tak z 30 razy :-)

Edziaczek - witaj u nas :) powodzinka i kciukasy zaciśnięte!

A tak wygląda cudeńko dla malutkiej dziewczynki :)

Zobacz załącznik 524725Zobacz załącznik 524726

kochana a gdzie sprzedajesz swoje prace, bo z takim talentem to śmiało możesz sklep internetowy załozyć!! jest tu na forum kilka dziewczyn które też szydełkują i sprzedają, i wiem że mają sporo zamówień (np szydełkowe lale, zabawki, kolczyki itp)

emalia ja też nie pomogę w sprawie tempki, ja się w ogóle na tym nie znam, dopiero tu na forum usłyszałam o takich cudach jak mierzenie temperatury w celu wykrycia owulacji/ciąży :happy2:

Ja dzisiaj caly dzien w rozjazdach po sklepach, wrr nie lubie tego swiatecznego szalu i jeszcze tak zimno u mnie , w nocy -12.
patrze wszyscy zajeci , nudy na forum

Hejoo,
buciki śliczne! ... słodkie są też takie szydełkowe czapeczki dla dziewczynek :tak::tak::tak: ... ja tez mysle że e-sklep to dobry pomysł ;-)

reklama
Hej dziewczynki :)

Nie nie sprzedaje nigdzie, bo nie mam czasu robić - szydełko ostatnio miałam w reku pół roku temu! to czasochłonne! i robie to rekreacyjnie póki co, przY okazji swiąt i okoliczności dla bliskich!

Marcia ja żeby nie biegać po sklepach, dlatego właśnie sama robie jakies upominki! Teraz jestem w trakcie stroików, czeka mnie jeszcze robienie aniołków z masy solnej!

Dziewczyny nie mogę już wytrzymać do niedzieli by testować!

Do góry