A
aventuraorama
Gość
Moje pierwsze testy, to te owulacyjne, zrobione tydzień temu w czwartek i piątek:-) Kolejnym pierwszym testem będzie ciążowy 31 grudnia:-) Ale jestem ciekawa co pokaże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Z przyjemnością dołączam do grona starających się w grudniu. Jestem zupełnie nowa na forum, trafiłam tu dzisiaj przypadkiem. Poprawił mi się humor wiedząc, że nie jestem sama w oczekiwaniu na dwie kreseczki na tescie Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę powodzenia w staraniach
Witajcie dziewczynki
Koriander - nie nie prowadze żadnego bloga - szydełkuję w zaciszu domowym od małęgo jak tylko mi mama pokazała!
Gosheek - a widzisz :L) a już mówiłaś, że @ idzie! bombka czadowa ja robiłam bombki na całą choinke ale sposobem - na balon nawijałam wóczkę, na to krochmal. jakl wyschło balon przebijałam, wyciągałam a bobmke złotym spreyem potrakrowałam i przypiełam dużą kokardę i tak z 30 razy :-)
Edziaczek - witaj u nas powodzinka i kciukasy zaciśnięte!
A tak wygląda cudeńko dla malutkiej dziewczynki
Zobacz załącznik 524725Zobacz załącznik 524726