reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

chrobek--> gratulacje:-)
gosheek--> podzwiam Twoje dzieło :-)
kasieczek--> Twoje działa też podziwiam i cierpliwość też :-)

U mnie ząb się uspokoił, lekarstwo w zębie i antybiotyk zadziałały i mam nadzieję, że to koniec przygód z uzębieniem. A poza tym znów dziś pobolewa mnie podbrzusze. Dziś jest 18 dc i do @ jeszcze 10 dni, więc nie wiem o co chodzi.
Zjadłam całą michę owoców i padam, ale dobre było :tak:

reklama
Witam :) Z przyjemnością dołączam do grona starających się w grudniu. Jestem zupełnie nowa na forum, trafiłam tu dzisiaj przypadkiem. Poprawił mi się humor wiedząc, że nie jestem sama w oczekiwaniu na dwie kreseczki na tescie:) Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę powodzenia w staraniach :D

Witam kochane. Na teście dalej nic, ale tempka ie spada więc mam nadzieję. Kupiliśmy wczoraj mebelki i do 2 w nocy tylko szafe złożyliśmy ale zabawy co nie miara bo ma 2m długości i drzwi przesuwne więc zeszło. Mięśnie brzucha mnie bolą od dźwigania chyba z 30 kartonów.

Pokaże wam mój wykresik i powiedzcie mi czy jest nadzieja. Obserwacja cyklu - enpr.pl

emalia skoro to 9 dzien po owu to nie mogłas jej miec 16 12. chyba sie pomylilas bo wyglada na to ze mialas tak jak ja w 16 dc i teraz mam 25 dc i na Boze Narodzenie testowanie

No jasne kochana, masz racje. Sierota popatrzyłam na dół wykresu na 16-tę ale to była owulka w 16-ty dc a nie 16.12 :-) Owulke miałam 10.12, czyli dzisiaj 10dpo a ogólnie 26dc. Czyli mamy identycznie :)

Edziaczek, chrobek- witajcie :)

Ja oddałam się w wir porządków, i łazienka z kuchnią lśnią jak w reklamach :happy2: pełen błysk.

Witam nową staraczkę :tak:

Też mamy szafę przesuwną :-D = przyjechała w paczkach i też trzeba byłą ją składać, z jakiej firmy macie?

ja zaczekam bo jeszcze 5 dni do @ więc bym się mogła zasikać na śmierć a i tak nic by nie wyszło, ale korci korci :-D
Do tej pory testowałam 3 razy w życiu i 3 razy był to test pozytywny :szok::cool2:

reklama
Koriander to juz jestesmy we trzy na boze narodzenie do testowania.
Edziaczek witaj!
emalia no ladna masz ta temperaturke, ja to w tej kwestii jestem kosmitka u mnie temperatura nie przekracza 36,5 nigdy no chyba ze chora jestem

Do góry