reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witajcie póżną porą!
Chrobek witaj :) no i gratulacje!!

Kazdej z nas się uda :) tylko trzeba w to wierzyć!

Dziewczyny wreszcie skończyłam dwie "maskotki" szydełkowe!

Oto moje wytwory:

Piłka samochodowa dla Bartka:

IMG_20121220_013105.jpgIMG_20121220_013136.jpgIMG_20121220_013117.jpg

A tu maskotka do ćwiczenia chwytu dla malutkiej Hani:

IMG_20121220_013238.jpgIMG_20121220_013247.jpg

Niestety mam do bani aparat więc nie ujęło kolorów tak jak powinno!

Mam na dziś dość! ide spać:)

Trzymajcie się!

reklama
Dzien dobry!
kasiaczek sliczne, mnie by grom jasnisty zalal jak mialabym cos takiego zrobic , jestem strasznie niecierpliwa i nie lubie dlubania ani robotek recznych ale podobaja mi sie.
milego dnia

Galaxia 3mam kciuki:)
a do lekarza to najlepiej kiedy sie udac?

To zalezy czy idziesz prywatnie i czy maja usg czy nie. Bo za wczesnie zeby przez zwykle badanie cos wypatrzyc ewe
ntualnie subtelne zmiany w szyjce, natomiast ci panstwowo nie kwapia sie robic usg albo go nie maja , zeby zobaczyc pecherzyk ciazowy natomiast dobry gabinet prywatny ma dobry sprzet i na pewno zrobi ci usg dowcipne i bedziesz miala pewnosc. Ew mozesz zrobic bete zeby potwierdzic zafasolkowanie:-D

Witajcie laseczki

kasieczek miałam cię właśnie prosić byś wstawiła jakieś swoje cuda. Śliczne prace, od dawan szydełkujesz? Masz jakiegoś bloga gdzie można cię podziwiać?

chrobek gratulacje, to w takim razie chyba już nie jesteś staraczką ale Wrześniówką 2013 :tak:

Witam dziewczyny,

No ja mam nadzieję że nowy rok wszystkim nam przyniesie fasolki :-D

kasiaczek - podziwiam, bo ja nie mam cierpliwości do takich rzeczy, ale zabawki świetne:tak:

Ja dziś mam już ostatnie zajęcia przed świętami, niestety do 19, z przerwą 4 godzinną. :wściekła/y: Bez sensu bo, ani się wracać na mieszkanie, bo nie za bardzo mi się opyla tramwajem.... No chyba że mężuś będzie miał czas i po mnie skoczy, bo wtedy jedziemy obwodnicą i szybko jesteśmy w domu.:blink:

:-D hello. No no, ale arcydzieła ktoś tu robi. Mi by się nie chciało i nie miałabym cierpliwości. :happy2: Ja dopiero wygramoliłam się z łoża. Aaaa -> gratulacje dla nowej forumowiczki z powodu II kreseczek :-D Mnie już ząb nie boli <hura> :-D:-D:-D !!!! Okazało się,że ropa mi się w nim zbiera :dry::dry:

reklama
Do góry