reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Gosheek mnie też strasznie korci! dziś 36 dc!

Teraz byłam u mojego i mówie mu "Łukasz udało nam się", a on z radością i mega uśmiechem "co! jesteś w ciąży!?" a ja "nie... przeżyliśmy koniec świata"! Ale lipa..! To jak się ucieszył jest nie do opisania!

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiaczek okrutna jestes:-D
a moj chory biedaczek, obudzil sie z takimi dreszczami ze cale lozko sie trzeslo , ze mu tk strasznie zimno. Dostal leki, prykryty jest koldra i grubym kocem a w domu mega cieplo bo 23 za oknem -15 i sie uspal. Najgorzej ze dzisiaj do pracy musi jechac i nie ma go kto zastapic

Dzien dobry dziewczynki
Zrobilam sobie dzisiaj tescik ale tak bardziej dla rozluznienia niz z nerwami bo @ mam w pon i nie wiem jak interpretowac. Od razu po nic nie bylo ale po 10min pojawila sie kreseczka ktora moglam ujrzec jedynie pod swiatlem. Nie nakrecam sie ale fajnie bylo cos takiego pierwszy raz zobaczyc:-D poczekam do pn

kasieczek 36 dc! Wow Ja już bym chyba z 10 testów zrobiła:)
Ja nie wytrzymalam. Zrobilam test. Dzis 31 dc. @ niby miała byc jutro. Wyszły dwie kreski ale ta druga blada strasznie. Zalaczam zdjęcie testu.
Wiecie co jestem w szoku bo nie liczyłam na ten cykl ale też jakoś nie umiem sie cieszyć. Cały czas mam myśli ze przecież za tydzień już mogę stracić ciążę tak jak ostatnio. Nie potrafię nastawić się pozytywnie. To jest silniejsze ode mnie...

Załączniki

• IMAG0447.jpg
    IMAG0447.jpg
    4,5 KB · Wyświetleń: 59
Cześć dziewczyny! :-D cieszę się z takich nowin i myślę,że powoli można gratulować. :happy: Ja jestem wściekła na mojego G :baffled: wczoraj tak mnie wkurzył,że szok. Ja się za niego zabieram w zacnym celu a ten to potraktował jako obowiązek, nic się nie wczuł ani nic. Myślałam,że go rozniosę.:angry: Jak tak mamy się bawić to niech spada. Jak mu się chce, to jest dobrze ale jak ja chciałam to łaske mi zrobił :angry: i do tego moja lekarka jeszcze nie odpisała - i też mnie tym już denerwuje bo się 3 razy przypomniałam i zero odzewu. No i chyba od tych leków mi na mózg pada bo faktycznie zauważyłam że mi się jakiś agresor włączył :zawstydzona/y:

reklama
Cześć dziewczyny! :-D cieszę się z takich nowin i myślę,że powoli można gratulować. :happy: Ja jestem wściekła na mojego G :baffled: wczoraj tak mnie wkurzył,że szok. Ja się za niego zabieram w zacnym celu a ten to potraktował jako obowiązek, nic się nie wczuł ani nic. Myślałam,że go rozniosę.:angry: Jak tak mamy się bawić to niech spada. Jak mu się chce, to jest dobrze ale jak ja chciałam to łaske mi zrobił :angry: i do tego moja lekarka jeszcze nie odpisała - i też mnie tym już denerwuje bo się 3 razy przypomniałam i zero odzewu. No i chyba od tych leków mi na mózg pada bo faktycznie zauważyłam że mi się jakiś agresor włączył :zawstydzona/y:

Doskonale rozumiem złość na doktora.

Wczoraj wieczorem dostałam jakiś plamienić, co jak się można domyślać, zestresowało mnie trochę. zadzwoniłam do dra D, który jednak był bardzo nieprzyjemny, zniecierpliwiony. Dobrze że choć powiedział żeby sie nie denerwować, bo plamiania moga przez cały czas występować.

Chciałam go też zapytać o estrofem przy okazji, bo czytałam że w ciąży nie nalezy go brac, a On mnie opieprzył, że nie przepisałby mi leku, który miałby mi zaszkodzić. W ogole był nieprzyjemny strasznie.

Do góry