reklama
góralka1990
Fanka BB :)
te testy robiłaś w dniu planowanego @? Bo jeśli tak to poczekaj 2-3 dni powtórz test i jeśli jest ok to leć do lekarza. Ewentualnie nie czekaj bo idą święta i możesz mieć problem z dostaniem się do lekarza.
góralka1990
no to jak miałaś dostać w poniedziałek to chyba testy są wiarygodne. Powtórz najwyżej jeszcze jutro rano, może będą ciemniejsze.
gosheek
koriander Ja miałam poronienie samoistne całkowite wiec na szczescie zabiegu nie miałam. Domyślam sie ze to bardzo przykre przezycie... dlatego też dostaliśmy zielone światło od razu. Zobaczymy co to będzie. Narazie @ nie ma. Mam przeczucie ze w nocy mnie dopadnie..
reklama
marka1307
mama aniołka Michałka
oj... dziewczynki wszystkim nam na raz nie moze sie udac ... bo by miejsc na porodowkach braklo jedne musza wczesniej drugie pozniej... ale wszsytkim zycze Kochane zeby ujrzec te upragnione...II kreski i nie dziekujcie:* nie ma tego zlego ... dziewczyny, przynajmniej dostajemy duzo boboseksiku od naszych mezczyzna
i mam nadzieje , ze tym ktorym sie nie uda teraz tylko w styczniu, i grudniowki i styczniowki i jak trzeba bedzie to i lutniowki i marcowki to i tak wszystkie zostajemy na tym temacie :-)
i mam nadzieje , ze tym ktorym sie nie uda teraz tylko w styczniu, i grudniowki i styczniowki i jak trzeba bedzie to i lutniowki i marcowki to i tak wszystkie zostajemy na tym temacie :-)
Ostatnia edycja: