reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

hej moge dołaczyc do grudniowych?
Zaczelam w listopadowych, ale listopad nie byl mi pisany, zas grudzien... o ile wierzyc testom, ktore dzis zrobilam, to fasolka kielkuje:)

reklama
chyba jestem, dzis rano zrobilam dwa testy, oba pozytywne, tylko,ze te kreski wskazujace ciaze bladziutkie, ale sa:)

te testy robiłaś w dniu planowanego @? Bo jeśli tak to poczekaj 2-3 dni powtórz test i jeśli jest ok to leć do lekarza. Ewentualnie nie czekaj bo idą święta i możesz mieć problem z dostaniem się do lekarza. :tak:

koriander Ja miałam poronienie samoistne całkowite wiec na szczescie zabiegu nie miałam. Domyślam sie ze to bardzo przykre przezycie... dlatego też dostaliśmy zielone światło od razu. Zobaczymy co to będzie. Narazie @ nie ma. Mam przeczucie ze w nocy mnie dopadnie..

reklama
oj... dziewczynki wszystkim nam na raz nie moze sie udac ... bo by miejsc na porodowkach braklo:) jedne musza wczesniej drugie pozniej... ale wszsytkim zycze Kochane zeby ujrzec te upragnione...II kreski:) i nie dziekujcie:* nie ma tego zlego ... dziewczyny, przynajmniej dostajemy duzo boboseksiku od naszych mezczyzna:szok::-D

i mam nadzieje , ze tym ktorym sie nie uda teraz tylko w styczniu, i grudniowki i styczniowki i jak trzeba bedzie to i lutniowki i marcowki :)to i tak wszystkie zostajemy na tym temacie :-)

Ostatnia edycja:
Do góry