reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dziekuję za info dziewczynki!
No ja mam nadzieje, że to podbbrzusze ma powody by mnie bolec i bbynajmniej nie z powodu @. Jednak się mega nie nakrecam, bo potem załamka gotowa! Więc, rozsądnie do przodu, i co najważniejsze POZYTYWNIE!! :-)

reklama
żeby Ja też się nie nakręcam, aczkolwiek z pozytywną ciekawością czekam na 30 i na to, czy @ przyjdzie, czy nie. Nawet nie mam w domu testu ciążowego, żeby nie korciło mnie zrobić go wcześniej. Tak więc czekam:-) pozytywnie:-D

Witam dziewczynki!

Co do diety, myślę że ogólnie odżywiam się dobrze. Jedynie co to staram się ograniczyć słodycze, które uwielbiam. No i wprowadziłam więcej owoców i warzyw.:tak:

Dziewczyny znowu kuł mnie ten jajnik:eek:

wszystko legło w gruzach!!!!!!

tak się cieszyłam z tych pozytywnych testów owu, z tego pięknego śluzu a tu dupa, załamka, dziś rano krew na papierze toaletowym!!! potem w ciągu dnia delikatne kropki krwi na wkładce, znow to p i e p r z o n e plamienie w drugiej połowie cyklu!!!!! żesz, k u r w a , myślałam, że już mi się naprawiło wszystko!!!! buuuuuu, czyli z fasolki nici, bardzo się zasmuciłam dziś rano.... a taka byłam podekscytowana na testowanie 27.12

do kitu z tym wszystkim, aż mi się płakać chce....

Kurcze, Podbrzusze boli mnie coraz bardziej... tak jak na @... w sumie nie mam co sie spodziewac po tym cyklu ale zawsze czlowiek ma ta glupia nadzieje... zreszta to by bylo zbyt cudowne zajsc w ciaze w pierszym cyklu po poronieniu...

Ja sie nieodzywiam inaczej. Stwierdzilam ze dopoki nie zobacze dwoch kresek nie bede wariowac:)

to widze ze jestesmy w identycznej sytuacji... a mialas tez zabieg czy samoistne? Martwie sie czy wszysto sie dobrze wygoilo itp..
Mnie dzis brzuch bardzo daje sie we znaki :dry:

kasieczek ja lykam witaminy.. nic poza tym w diecie nie zmienilam:blink:

ja mam teraz juz 4 cykl po poronieniu a każdy jest inny, wcześniej miałam regularne jak w zegarku, ale mam dobre przeczucia a to jest najważniejsze :tak::tak::tak:

przez to że mi tempka świruje mam przeczucie że owu bedzie wczesniej, chyba na wszelki wypadek zaczniemy juz dzisiaj starania :sorry2::sorry2::sorry2:

małż ogląda film o rekinach to ja sobie chyba podaruje dodatkowych wrażeń przed snem :sorry2::confused2::confused2::confused2:

reklama
Do góry