reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
owulke mialam tak ok 8-10 grudnia. A co oznacza to krwawienie? Chyba zaraz wygoo:-)gluje

Co to jest plamienie implantacyjne?
Plamienie implantacyjne jest to lekkie krwawienie lub plamienie, które występuje w wyniku zagnieżdżenia się zarodka w macicy. Plamienie implantacyjne jest słabe, jasno czerwone bądź brązowe i zazwyczaj występuje około 7-10 dni od owulacji, czyli około tydzień przed termin spodziewanej miesiączki. Jeśli plamienie wystąpi zaledwie kilka dni przed terminem miesiączki, prawdopodobnie jest to początek miesiączki zaczynający się plamieniem, a nie krwawienie implantacyjne. Plamienie implantacyjne występuje u około 20 – 30% kobiet w ciąży.

Witajcie dziewczynki :)

kurcze jakaś kumulacja testowanka od 21 grudnia :)
Trzymam kciukasy za każdką staraczkę! ja testuje 23 grudnia!

Aventuro - mam podobne objawy! mam nadzieje, że coś fasolkuje! :)

A co do podróżownaia to ja niestety cierpie na chorobe lokomocyjna, więc nie jest to dla mnie fajna sprawaQ asczkolwiek faktem jest, że najlepiej mi było w samolocie, jak już złapał odpowiednią wysokośc! Lajcik! Byłam na wakacjach w Grecji i powiem wam że czad! Jedynym minusem było to że nie miałam dobrych okularów przeciwsłonecznych i zmagałam sie przez cały pobyt z zapaleniem spojówek,ból okropny, ale teraz się już o tym nie pamięta ;)

Pam - materac na stelażu - fasjna sprawa, ale właśnie trzeszczy jak cholerka :)

Gosheek - może fasolkuje !! mnie tez podbrzusze pobolewa juz chyba z 4 czy 5 dzień!

ale wam zazdroszcze... naprawde:) kurcze ja jeszcze sie zmagam z @@@ niby juz lekkie plamienie ale :/ niech ten moj juz przyjezdza i niedziele i ogien:) za tydzien i jeden dzien prawdopodobna owulka:)

kasieczek--> odżywiam się tak samo, jak do tej pory, ale myślę, że mój sposób odżywiania jest całkiem OK. Jem bardzo dużo owoców i warzyw i mnóstwo różnego rodzaju pestek i orzechów. Staram się ograniczać słodycze, chociaż uwielbiam, ale też do końca ich sobie nie odmawiam. Prawie w ogóle nie piję alkoholu, nie palę papierosów, więc chyba jest OK :)
Co do pobolewania podbrzusza,to dziś minimalnie już je czuję, ale wczoraj i przedwczoraj, to dało mi trochę popalić. No nic, zobaczymy co albo Kto z tego wyjdzie:-)

Kurcze, Podbrzusze boli mnie coraz bardziej... tak jak na @... w sumie nie mam co sie spodziewac po tym cyklu ale zawsze czlowiek ma ta glupia nadzieje... zreszta to by bylo zbyt cudowne zajsc w ciaze w pierszym cyklu po poronieniu...

Ja sie nieodzywiam inaczej. Stwierdzilam ze dopoki nie zobacze dwoch kresek nie bede wariowac:)

reklama
Do góry