reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
emalia a który ty masz dzis dc? Kiedy mialas owulke. Oj jak mnie korci żeby też już sprawdzić.
Dziewczyny mam już wynik progesteronu - 15,63 ng/ml Która sie na tym zna Czy jest to dobry wynik jak na 7-8 dni po owulce? Jak patrzę na normy podane w necie to niby ok. Ale ktoras moze też badała i wie coś więcej na ten temat?

Ja robiłam progesteron w 28dc i wyszedł 12,78 ( normy 1,7-27) wiec myslałam ze ok ale pani doktór powiedziała ze za mało?? wiec nie wiem jak to jest

Z tymi normami to nie wiem jak jest dokładnie... Mi lekarka jeszcze nic nie odpisała na moje wyniki i termin monitoringu i chyba się będę musiała przypomnieć :-D bo zawsze odpisywała na drugi dzień - może mnie ominęła przypadkiem jak tyle ludzi do niej wydzwania i pisze ;-) Mój kochany wczoraj padł o 21 :happy2: i sobie skrobie u mnie :-D wczoraj na przerwie w pracy do mnie nie napisał... a wiecie czemu? bo przed przerwą do mnie zadzwonił i stwierdził,że wyczerpałam limit :sorry2: hahaha, prosiak jeden :-D

emalia skoro to 9 dzien po owu to nie mogłas jej miec 16 12. chyba sie pomylilas bo wyglada na to ze mialas tak jak ja w 16 dc i teraz mam 25 dc i na Boze Narodzenie testowanie

:-D liczę,że bedzie u Was kinder niespodzianka :-D
1297348646_by_wwe2010_600.jpg

Jaki piekny brzuszek:-D
Dziewczyny pomóżcie. Okres powinnam dostac 23-24.12. Przed chwila zobaczylam na wkladce taka brązową plamke. Jeszcze niby za wczesnie na okres. Dodam ze cykle mam regularne. Troszke sie przestraszylam

reklama
Do góry