reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
:-D haha, ja się czasami tak zakamufluję że mnie nie może znaleźć :-D a ma zwyczaj zapalać lampkę która stoi na moim stoliku nocnym :-D my zmieniliśmy zwykłe łóżko na sofę :tak: jest bardzo fajna, duża i wygodna. 4 osoby się zmieszczą, a jak mnie kochany denerwuje to śpię kilometr dalej :-D

Ja lubie latac samolotem... teraz najchetniej tez bym gdzies poleciala byle jak najdalej....

A co do lozka my mamy takie duzy materaz na stelarzu :-D fajnie trzeszczy

no my mamy zwykłą kanapę, ale jest dosyć duża. Niestety jest pod ścianą i mój mężuś bije kolanami po kaloryferze :-), twierdząc oczywiście że to jest moja wina :eek: bo rozkładam się na całym łóżku, a on się ledwo mieści. :tak: no ale mam nadzieję że jak kiedyś w przyszłości będziemy się wprowadzać do domu to łóżko będzie duże i nie pod ścianą :-D

pam - ja wolę takie które nie trzeszczą, niestety u mnie w domu, w moim dawnym pokoju łóżko trzeszczy. Trzeba będzie się przenieść na podłogę ;-)

:tak: my zrobiliśmy remont pokoju i przestawiliśmy meble. Kupiliśmy szafę przesuwna, stolik rtv, biurko i 2 stoliki nocne. :-D starczy. a sofa to coś takiego ;

Szerokość: 217 cm
Wysokość: 70 cm
Głębokość: 90 cm
Powierzchnia spania: 190 x 160 cm

dora_a.jpg

dora%20rozkl.jpg

My sie zawsze smiejemy jak zacznie trzeszczec u nas wogole wstep do seksu to sa smiehcy hihy i jakies dziwactwa :-D ogolnie wesolo jest...

koriander - może nie przyjdzie.

Podoba mi się taka sofa, nie wiem jaki ty masz kolor tej sofy, ale ten obrazek pokazuje dokładnie takie kolory jakie ja lubię.:-) brąz, beż, biel, krem.

My mamy kolor almara :tak: taki brąz. Tylko nie chcieliśmy ze skóry tylko z materiału.
dora_c.jpg
coś takiego, tylko w rzeczywistości kolor jest ciemniejszy.

Łózko nie trzeszczy, z początku może, ale wszystko musiało się ułożyć :-D

reklama
Do góry