reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Wczoraj rano odeszła moja Babcia...
Przykro strasznie i żal, ale już się nie męczy i to jest najważniejsze.
Tak więc święta u mnie smutne, ale cieszyć się trzeba, że w świetnej kondycji, z wielką ciekawością świata, ogromną energią i werwą przeżyła 86 lat...
Cieszę się, że poznała Lilkę i widzę Ją jak nachyla się nad wózkiem i słodzi Małej jaka to wspaniała i milutka :tak:

Musiałam to napisać...

Nanncy--> trzymam kciuki za dobry poród.

reklama
wesołych świąt kochane!!!

avensis przykro mi z powodu babci ale masz rację, 86 lat to piękny wiek a najważniejsze, że do tej pory była w pełni sprawna i pełna pogody ducha!

nanncy czekam z niecierpliwością na nowe wieści od Ciebie! coś czuję, że na dniach będziesz miała już córeczkę po drugiej stronie brzuszka! :tak:

wczoraj mieliśmy gości, moi rodzice, teściowie, moi dziadkowie, babcia mojego męża i młodszy brat mojej mamy z rodziną. W sumie mieli być tylko moja babcia z dziadkiem i babcia Marcina a tu jakoś tak się to rozrosło i wyszło 11 osób (!).

tak naprawdę to brakowało tylko drugiego brata mojej mamy z rodziną i siostry Marcina z rodziną. Wtedy by już był komplet najbliższej rodziny i (o zgrozo) prawie 20 osób!!!!

dobrze, że mama i Marcin pomogli mi to wszystko ogarnąć i zastawić bo inaczej chyba bym nawet na chwilę nie usiadła do stołu. Aczkolwiek i tak sporo kursowałam i na noc no-spa poszła w ruch bo brzuch co chwilę mi się stawiał :dry:

dziś też impreza (dziś my jedziemy do teściów) ale ja już jako gość idę więc będę tylko siedzieć i odpoczywać.

Avensis - przykro mi z powodu Babci! fajnie ze zdarzyła poznac Lilke! moja Babcia nie miała tyle szcześcia - odeszła dwa lata temu również w swieta Wielkanocne, a w Lany Poniedziałek urodziła sie moja siostrzenica! Ktos odchodzi, by ktoś inny mógł przyjść..!

Nanncy - faktycznie dobrze ze w szpitalu jestes! trzymam kciuki!! no i niech sie dzieje :)

Karola - to sie nabiegałas w te świeta! - ciężarówko wyluzuj troszke, nawet wieczornie gwiazdeczka Ci to skurczami sygnalizowała :)

A moja siostra w środe ma cesarke - jestem strasznie podekscytowana :):):)

Kasieczek, no to gratulacje dla Cioci i dla Mamusi!!! :)
U mnie szyjka ani drgnie. Mialam dzis badanie i modlilam sie o jakis postep a tu nic. Lekarze zerkaja w karte i mowia ze jeszcze 2tyg do porodu....

Ostatnia edycja:
Kasiu no to gratulacje ciotka :D niech maleństwo rośnie zdrowo :)

Nanncy juz bliżej niż dalej. Chociaż wiadome, że wyczekiwanie w szpitalu nie należy do najprzyjemniejszych. Ja z Kacprem byłam dwa tygodnie po terminie i spędziłam tylko 3 dni w szpitalu przed urodzeniem i myślałam, że nie wytrzymam... wtedy to nie były TYLKO trzy dni tylko AŻ trzy dni. Trzymaj się dzielnie jesteśmy z Tobą :)

wreszcie udało mi się ją przyłapać jak Mała wariuje w brzuchu bo zazwyczaj było to o 4 nad ranem a w dzień ale jak wzięłam telefon do ręki to wszytsko cichło :baffled:
zazwyczaj zaczyna tak robić o 1 i o 4 w nocy, wtedy to nie ma mowy o spaniu :-)

ps. sorry za jakość ale taka jakość jaki telefon :sorry2:

[video=youtube;vn5Dhcr9XwI]https://www.youtube.com/watch?v=vn5Dhcr9XwI&feature=youtu.be[/video]

reklama
Do góry