reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Juz po! Wynik nie jest zly, moge rodzic naturalnie. Uff...
Wszystko zalezy od tego czy dostane w trakcie porodu tachykardii, ktorą niestety miewam i wyszla w wynikach. Wejscie po schodach dalo puls 150. Tu juz decyzje podejmie gin i anestezjolog. Z ginem bede gadac w czwartek i to bedzie juz decydujaca rozmowa. Oby wiec do czwartku...

reklama
Hej, jade do szpitala, wczoraj zlapaly mnie takie bole ze nie moglam ruszyc reka ani noga. Bolalo w krzyzu i brzuch plus odwiedzanie toalety:( Rodzina szybko mnie spakowala ale po wszystkim usnelam i doczekalam do rana. Noc jednak nadal ciezka, nie ma co ryzykowac i siedziec... dam znac!

Hej pisze w biegu bo nie mam sil ani czasu, dlatego takie posty szalone pisalam wczesniej, jeden pod drugim i takie same. Jestem w szpitalu, bole nie sa regularne, dostalam neosopazmine bo ryczalam z bólu, serio. Polozna mowi ze moze tez taki mam ucisk na krzyz. Narazie spokoj. Lekarz niewiele mowi. Podali mi ze skonczylam 37t i jestem w 38ym :rolleyes:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry