reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Nanncy ja też trzymam mocno kciuki :)

A u nas przypelentalo się jakieś chorobsko... Szymon zakatarzony i trochę chrypi :/

reklama
Wiec tak, nadal leze sobie. Pobolewa mnie na okres, w nocy dreszcze ale takto sie nie rozkrecilo. Pojawila sie gesta wydzielina, taka budyniowa. Czyzby czop? Moze dzis zrobia usg bo wczoraj popsul sie sprzet i pozno wieczorem dowiezli nowy.

Uaktualnienie: tak, wydzielina to czop ale jeszcze nie odszedl tak konkretnie, z krwia czy cos. Po prostu sobie wylatuje budyn po trochu. Jutro chyba wychodze, skurczy typowo porodowych brak, rozwarcia brak. Waga dzidzi 3100, glowa w dole, nisko, wody w normie, wymiary ok, choc mala ma maly brzuszek ale ponoc w normie. Bole krzyzowe - przepowiadajace. Noi tyle.

Ostatnia edycja:
Nowe wiesci: zostaje chyba do porodu. ;)
Badal mnie moj gin, ma akurat dyzur swiateczny. Na ktg sa skurcze przepowiadajace, czasem ok 30%, czasem 60%. (Mialyscie takie?). Nie sa to jeszcze porodowe, szyjka zamknieta itd ale gin mowi ze bez sensu zebym wracala za kilka dni. Poza tym cyt: wygladam marnie i dzidzia 3kg to dla mnie sporo. Beda podejscia sn a jak nie pojdzie to cc. Narazie czekam....

Ostatnia edycja:
Nanncy w takim razie czekaj spokojnie na swoje maleństwo :) już niedługo będziesz tulić do siebie córcie :) też miałam skurcze przepowiadające

reklama
No u mnie to narazie wielka niewiadoma.
Wczoraj juz wszystko ucichlo....a dzis o 6-ej budzi mnie polozna czy czuje skurcze bo zapisaly sie regularne! :eek:
Oczy zrobilam jak 5zl bo nic nie czulam, spalam w trakcie. Skrobnelam smsa do meza i mamy i zerwalam sie zeby sie wykąpac (w razie co).;)
Potem jednak sie uspokoilo i skurcze osiagaly wysokie natezenie ale nie byly juz regularne. :thumbdown:
Ktg powtarzaja mi czesto bo malej tetno wariuje. Na to wszystko ja niemrawo sie dzis czuje, zaczelam slabnąć przy ktg, brakowalo mi tchu i lekarza do mnie sciagali. Takze, napewno bezpieczniej ze leze w szpitalu, uff.

Ostatnia edycja:
Do góry