reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Świętujemy dzisiaj 2 miesiące! Pozdrówka Ciocie :)

Dwumiesięczna Madziulinka.jpgDwumiesięczna Madziulinka 1.jpg :-)

Załączniki

• Dwumiesięczna Madziulinka.jpg
    Dwumiesięczna Madziulinka.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 38
  • Dwumiesięczna Madziulinka 1.jpg
    Dwumiesięczna Madziulinka 1.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Hej,

Wyszlam ze szpitala i jestem znow u rodzicow. W szpitalu przebadali mnie kardiolo i endokrynologicznie. Usg tarczycy wyszlo ok, tsh po zwiekszeniu dawki euthyroxu spadlo, uff :) Czuje sie nieco lepiej, choc nie do konca bo uciski w szyji nadal miewam, tyle ze mniejsze. Cos tam mowili ze wystarczy stan zapalny gardla, jakies podraznienie i tarczyca boli. A ja przy badaniu palpacyjnym ledwo sline przelknelam...

Kardiologicznie dostalam drugi swistek, tym razem z opinia ze moge rodzic naturalnie. Mam wiec dwie rozne opinie, dlatego zrobili mi jeszcze Holtera ekg ale wynik bedzie po weekendzie, takze czekam jak na szpilkach...
Czekam tez na wynik posiewu bo mam ponoc duzy stan zapalny i biore globulki.

Ostatnia edycja:
nanncy trzymam kciuki by wszytskie nieprzyjemne dolegliwości minęły jak ręką odjął!
daj potem znać jak wynik Holtera.

kasieczek Madziusia jest prześliczna, wczoraj przewertowałam Twojego bloga, tam jakie ma dopiero śliczne zdjęcia! :tak::tak::tak:

gdzie reszta dziewczyn????

u mnie wszytsko OK, co prawda zaczyna mi już być ciężkawo (a to dopiero sam początek III trymestru) ale ogólnie nie jest źle :tak: dziś na spotkaniu z położną poznałam się z dziewczyną z okolicy, która też rodzi w lipcu (tyle, że pod koniec) i zdecydowanie gorzej znosi ciążę, męczy ją zgaga (ja nadal nie mam pojęcia co to zgaga bo nigdy jej nie doświadczyłam), zaparcia (też mi obce):tak:, duszności i wiele innych dolegliwości o których ja nie mam pojęcia.

jedyne co to czasami pobolewa mnie kolano, bo jest słabsze po poważnym skręceniu a wiadomo teraz musi dźwigać więcej niż przed ciążą, no i chodzę trochę niewyspana bo Mała nie daje mi spać w nocy, o 1 i o 4 w nocy zaczyna wariować, kopie, rozciąga się, wypina się, jak leżę na lewym boku to mam wrażenie, że mi zaraz wyjdzie bokami brzucha :-D, mam takie wrażenie jak by stawała na nóżkach i próbowała się wyprostować :sorry2: albo leży spokojnie i nagle tak jakby gwałtownie wyrzucała nogi do przodu, ja wtedy pobudka, oczy jak 5 zł i po spaniu. Zazwyczaj te wygibasy trwają ok godziny, potem jest spokój i zasypiam.

Ostatnia edycja:
Ja to nic, jestem w szoku ze Karola weszla juz w III trymestr :D Czas tak szybko leci.

Karola, no dzieciaczki potrafia niezle pokazac sile. Moja tez jak czasem sie chce wyprostowac to az mnie przeraza !!

Ostatnia edycja:
Kasieczek, no ja tez mam wlasnie zebra skopane, glownie po prawej...

Dziewczyny, zadam moze glupie pytanie, co sie wklada do wozeczka?? Tak od podstaw... Kupilam nowy wozek, chce tam wlozyc dzidziusia, i co klade? Co na spod? Co na wierzch? Jak to wyglada?

Ostatnia edycja:
Jej dziewczyny ale ten czas leci.

Kasiu Madzia jest przecudna :) i ja tez juz tęsknię za byciem w ciąży

Nanncy ja do wózka nie dałam absolutnie nic oprócz kocyka zeby Nele zakryć

Karola jaki cudny brzuszek :) <3

Emalia, basik jak u Was??

A my dzis nareszcie odpoczelismy od wiertania, skręcania czy rozpakowywania kartonów.

Neliś pozdrawia ciocie ImageUploadedByForum BabyBoom1397242564.313333.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1397242605.203835.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1397242618.068685.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397242564.313333.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397242564.313333.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 32
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1397242605.203835.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397242605.203835.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 36
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1397242618.068685.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397242618.068685.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 35
Jejuniu ale cudne te wasze niunie :*

Karola kiedy to zlecialo juz III trymestr!

Niedlugo nie bedziemy juz miec ciezaroweczek, bo wszystkie zblizaja sie do rozpakowania :) a u nas juz bedziemy swietowac pol roczku, szok :)

Załączniki

• 1397243641098.jpg
    1397243641098.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 33
reklama
kasieczek łoooo matko, sorry miałam otworzone w przeglądarce dwa okna, jedno z naszego wątku a drugie ze innego wątku, i tu i tu zdjęcia ślicznych córeczek i pokiełbasiło mi się i wpis na temat bloga powędrował nie do tej osoby co trzeba :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

annie ale śmieszka z Nelci!!!
wiercenie? remonty? a fuj. dobrze, że to już za Wami!
my musimy się sprężyć i zrobić schody (położyć drewno na betonowych schodach) zanim Niunia się urodzi. Już się boję bo już widzę to docinanie, kurz, brud i hałas :baffled:

ashlee ale masz przystojnych pomocników zakupowych!!!
ps. super był ten filmik, który wstawiłaś na FB gdzie Kacperek wyskakuje a Szymuś się śmieje z tego!

podbijam pytanie nanncy bo ja też zielona w tym temacie :sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry