reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam i ja.
Butterfly- trzymam kciuki za monitorin o byś w końcu ujrzała II piękne kreseczki.
Anuka, goshek- no będzie się nam raźniej testowało. Żeby tylko się udało :-) Ja dzisiaj już zrobiłam falstart i coś niby tam widzimy, ale poczekam jeszcze te 2 dni , może ujrzę coś bardziej różowego :tak:
avanturorama- mnie tez łapią takie dziwne bóle brzucha, ale jak szybko przychodza tak szybko odchodzą :) może to właśnie to ;-) kciuki zaciśniete &&&

Za wszystkie testujące trzyma kciuki co by faktycznie był to miesiąc cudów :)

reklama
:-D współczuje, ja też jestem sama do 14 :-D ale czeka mnie trochę sprzątania z którym się uwinę w 30 minut maksymalnie :-D a dalej się polenię.

emalia mam nadzieje, że bedzie to miesiąc udany. Ale moja Pani gin jeszcze nie odpisała - jutro się przypomnę, cholera ja to mam zawsze szczęście :( akurat w Wigilie musiało to wypaść :( -> ale Pani gin się śmiała,że spotkamy się jeszcze przed świętami a mój na to czy nie można tego przesunąć :D a ta się roześmiała i mu wytłumaczyła,że kobieta jest stworzeniem cyklicznym i nie da się niczego przesunąć :D

Ostatnia edycja:
Witajcie ;-) Ja w pracy z kawką, ale mamy niezły zap** przed świętami..w sobote organizujemy Wigilię Miejską, potem codziennie koncerty kolęd, potem Sylwester na Rynku, koncert noworoczny.. przynajmniej nie mam zmartwień co będę robić w Sylwka i w co się ubiorę :-D

Coś czuję że będzie to bardzo gorący grudzień dla wielu testujących :tak:

Kochana, obyś miała racje. Ja mam termin @ na koniec świata 21-22.12 2012. I bede testowała. Trzymaj kciuki. Ja zaciskam mocno za cIebie!!! A ty na kiedy masz termin. Jak tam Lilunia? Buziaki dla Was.

Ktoś jeszcze testuje w najbliższych dniach ?
Mam termin @ na 25.12 ale raczej przetrzymam do 27.12 jeśli oczywiście @ nie przyjdzie..chociaż nie robie sobie zbyt wielkich nadziei.. pierwszy cykl po łyżeczkowaniu więc nawet nie wiadomo czy była owulka..:confused2: No ale kiedyś musi być dobrze, i zacząć trzeba kiedyś też :-)
Lila super, cud miód malina :-D:-D A co u Jasieńka? Oli? Jak atmosfera przed świętami??

pam dużo wytrwałosci ci życzę...

Dzień dobry wszystkim, :)

Wczoraj się pomyliłam, bo wpisałam 8 dzień, a miał być 9. No ale dziś już jest ok. :-)
Wstałam i od samego rana coś robię, ostatnie pranie wrzucam już do pralki, przed świętami. W czwartek jedziemy z powrotem do Zakopanego, tym razem śpimy przez weekend u mnie w domu, ale na święta wracamy do teściów. Będzie to moja pierwsza wigilia u nich i powiem szczerze trochę się obawiam:eek: najchętniej zostałabym w domu:tak: Jeszcze owulka wypada na święta, po prostu wszystko naraz. ;-)

emalia82 - -trzymam mocno kciuki :tak:

Wolałabym jechać na jeden dzień świąt, ale my tam spędzimy całe święta i jeszcze nie wiem co z tą przerwą do Sylwka. Czy wrócimy do Krk? Jedynie w 1 dzień świąt jedziemy do mnie na obiad. :tak:

;-) my spędzamy Wigilię u nas w domu z moimi rodzicami, później dołączy siostra i szwagier oraz moja siostrzenica :tak:;-) bo z kolei oni dostali zaproszenie na Wigilię do teściów ( rodziców szwagra ) - i przyjadą wieczorem. Jeżeli pogoda na to pozwoli, bo jak będzie śnieżyca czy coś to dojadą w 1 dzień Świąt. :happy2: ale raczej się na to nie zanosi. Teraz przyjadą na weekend i już się nie mogę doczekać bo mamy się z nimi zabrać do Poznania do lekarza i wrócić pociągiem, ale chyba pojedziemy swoim samochodem. Bo to rożnie z tymi pociągami :cool:

Z pociągiem może być różnie, tym bardziej że jest to okres świąteczny. Ja bym pewnie jechała samochodem, pewnie dlatego że przeraźliwie boję się pociągów :-D dziwna jestem :eek:

reklama
emalia a który ty masz dzis dc? Kiedy mialas owulke. Oj jak mnie korci żeby też już sprawdzić.
Dziewczyny mam już wynik progesteronu - 15,63 ng/ml Która sie na tym zna Czy jest to dobry wynik jak na 7-8 dni po owulce? Jak patrzę na normy podane w necie to niby ok. Ale ktoras moze też badała i wie coś więcej na ten temat?

Do góry