reklama
butterfly21
hope & love
a nawet nie wiem czy jest mi jest wygodniej do synevo bo mam bliżej niż do diagnostyki
gosheek
Fanka BB :)
Hej
Nie skusilam się, nie zrobiłam bety. Stwierdzilam ze nie będę sie nakrecac. Zrobiłam progesteron. Wynik w czwartek.
Dzięki marcia za info, byłam w diagnostyce i wyniki sprawdze sobie w necie
Nie skusilam się, nie zrobiłam bety. Stwierdzilam ze nie będę sie nakrecac. Zrobiłam progesteron. Wynik w czwartek.
Dzięki marcia za info, byłam w diagnostyce i wyniki sprawdze sobie w necie
butterfly21
hope & love
ale tu dziś cisza, każdy zajmuje się przygotowaniem do świąt
pam_x_pam
Dziewczyny ktora mnie przygarnie ?! normlanie... 2h w samochodzie wiecznego gadania... od 4h jest w domu i morda jej sie nie zamyka... a co gada to normlanie najchetniej bym jej glowe urwala... takie klmastwa wali ze szkoda gadac i jeszcze obraza mnie mojego tatae i mojego faceta.... kto mnie przygarnie?
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
współczuję Pam ja mam cudowną babcię, drugą niestety już nie żyje ale była moją ukochaną babcią, byłam u niej codziennie (mieszkała 4 domy dalej), jadłam obiady, kupowała mi słodkości, rozpieszczała do granic możliwości, a dla dziadka (też już nie żyje) byłam oczkiem w głowie, najmłodszą wnusią, w piwnicy urządził mi prawdziwą kuchnię, wszystko miałam prawdziwe, talerze, miski, garnki, sztućce, i gotowałam zupy z liści i robiłam ciastka z błota, hehe a on to wszystko próbował na niby i zachwalał. Z drugimi dziadkami (oboje żyją i są na chodzie) objeździłam całą Polskę, co wakacje to inny rejon Polski zwiedzaliśmy, pamiętam zawsze koleżanki z klasy zazdrościły mi jak pokazywałam im zdjęcia gdzie byłam z dziadkami w wakacje. Ech, nie umiem sobie nawet wyobrazić, że moi dziadkowie mogli by mi zrobić jakąś przykrość tym bardziej współczuję Ci pam . Tulę Cię mocno i życzę dużo wewnętrznej siły i spokoju by to jakoś przetrwać.
emalia82
Witajcie wtorkowo ;-)
Witam nową staraczkę,
emalka ty nie smutaj mowie ci jeszcze razem bedziemy z brzucham chodzic!!! A kiedy masz miec @?
Ja chetnie zatestuje razem z toba o ile @ nie przyjdzie
Uciekam do pracy milego dnia!!!
Kochana, obyś miała racje. Ja mam termin @ na koniec świata 21-22.12 2012. I bede testowała. Trzymaj kciuki. Ja zaciskam mocno za cIebie!!! A ty na kiedy masz termin. Jak tam Lilunia? Buziaki dla Was.
Ktoś jeszcze testuje w najbliższych dniach ?
reklama
butterfly21
hope & love
Galaxia życzę ci takiego prezentu