reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Hej
Nie skusilam się, nie zrobiłam bety. Stwierdzilam ze nie będę sie nakrecac. Zrobiłam progesteron. Wynik w czwartek.
Dzięki marcia za info, byłam w diagnostyce i wyniki sprawdze sobie w necie :)

Dziewczyny ktora mnie przygarnie ?! normlanie... 2h w samochodzie wiecznego gadania... od 4h jest w domu i morda jej sie nie zamyka... a co gada to normlanie najchetniej bym jej glowe urwala... takie klmastwa wali ze szkoda gadac i jeszcze obraza mnie mojego tatae i mojego faceta.... kto mnie przygarnie?

współczuję Pam ja mam cudowną babcię, drugą niestety już nie żyje ale była moją ukochaną babcią, byłam u niej codziennie (mieszkała 4 domy dalej), jadłam obiady, kupowała mi słodkości, rozpieszczała do granic możliwości, a dla dziadka (też już nie żyje) byłam oczkiem w głowie, najmłodszą wnusią, w piwnicy urządził mi prawdziwą kuchnię, wszystko miałam prawdziwe, talerze, miski, garnki, sztućce, i gotowałam zupy z liści i robiłam ciastka z błota, hehe a on to wszystko próbował na niby i zachwalał. Z drugimi dziadkami (oboje żyją i są na chodzie) objeździłam całą Polskę, co wakacje to inny rejon Polski zwiedzaliśmy, pamiętam zawsze koleżanki z klasy zazdrościły mi jak pokazywałam im zdjęcia gdzie byłam z dziadkami w wakacje. Ech, nie umiem sobie nawet wyobrazić, że moi dziadkowie mogli by mi zrobić jakąś przykrość tym bardziej współczuję Ci pam . Tulę Cię mocno i życzę dużo wewnętrznej siły i spokoju by to jakoś przetrwać.

Babcia z dziadkiem (rodzice taty) S.A. spook. Oczkiem w glowie nie jestem ale mam chody bo jedyna wnuczka. Ale Babcia od mamy to porazka. ..

Noga Boli, brzuch boli. ...ide spac

Witajcie wtorkowo ;-)
Witam nową staraczkę,

emalka ty nie smutaj mowie ci jeszcze razem bedziemy z brzucham chodzic!!! A kiedy masz miec @?

Ja chetnie zatestuje razem z toba o ile @ nie przyjdzie:tak:
Uciekam do pracy milego dnia!!!

Kochana, obyś miała racje. Ja mam termin @ na koniec świata 21-22.12 2012. I bede testowała. Trzymaj kciuki. Ja zaciskam mocno za cIebie!!! A ty na kiedy masz termin. Jak tam Lilunia? Buziaki dla Was.

Ktoś jeszcze testuje w najbliższych dniach ?

reklama
Do góry