reklama
edith2602
Fanka BB :)
Witajcie
Ja testuje w wigilie :-) Moze bedzie prezent...
Ja bede testowala w Boze Narodzenie... o ile @ nie przyjdzie
Galaxia, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
butterfly21
hope & love
;-) ja 24.12 będę miała monitoring
góralka1990
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie testujące
Teraz na wieczór, strasznie kłuje mnie prawy jajnik. Miała tak któraś? To jest mój 8 dzień cyklu.
Teraz na wieczór, strasznie kłuje mnie prawy jajnik. Miała tak któraś? To jest mój 8 dzień cyklu.
gosheek
Ja testuje 22 grudnia jeśli wczesniej @ nie przyjdzie...
A
aventuraorama
Gość
Witajcie. Przedwczoraj i wczoraj pobolewało mnie podbrzusze tak jak podczas @, no, może trochę słabiej i szukając w necie informacji o objawach ciąży natknęłam się na informację, że bardzo wczesnym objawem ciąży jest właśnie taki ból brzucha:-) Więc może u mnie to, właśnie, objaw, powsatającego dzidziusia?
Ząb zaklajstrowany na razie prowizorycznie, w środku lekarstwo, dziś wzięłam ostatni antybiotyk i czuję poprawę, więc jestem dobrej myśli. Czekam z ciekawością i niepokojem na 31 grudnia, bo wtedy zatestuję, jeśli @ nie przyjdzie planowo 30 grudnia. Może mojemu eMowi i naszym Rodzicom zrobimy niespodziankę noworoczną Ale by były jaja... A ponieważ oboje jesteśmy jedynakami, to Dziadkowie z utęsknieniem czekają na wnuka/wnuczkę
Miłego dnia dla Wszystkich:-)
Ząb zaklajstrowany na razie prowizorycznie, w środku lekarstwo, dziś wzięłam ostatni antybiotyk i czuję poprawę, więc jestem dobrej myśli. Czekam z ciekawością i niepokojem na 31 grudnia, bo wtedy zatestuję, jeśli @ nie przyjdzie planowo 30 grudnia. Może mojemu eMowi i naszym Rodzicom zrobimy niespodziankę noworoczną Ale by były jaja... A ponieważ oboje jesteśmy jedynakami, to Dziadkowie z utęsknieniem czekają na wnuka/wnuczkę
Miłego dnia dla Wszystkich:-)
butterfly21
hope & love
Dzień dobry. ;-) - wstałam i zaraz biorę się do pracy. Porządki świąteczne ciąg dalszy Od 2 dni dokucza mi "8" tak bardzo,że mam trochę opuchniętą buzie - wrrr, nie lubię tego - ale jak przeżyłam jedną to i drugą mam nadzieję
reklama
pam_x_pam
Ja wstalam i bez kija nie podchodz... babka obudzila wszystkich o 5, ojciec wkurzony matka tez, brat w ryk ze on chce spac a babcia obrazona i wyzywa ze my jeszcze spimy.... kazalam jej wypier-alac z mojego pokoju.... ja za sievie nie recze jak mnie ktos obudzi i to jeszcze o takiej godzinie. Wogole wczoraj po 23, rodzice na dole, ja z bratem w luzku, babcia u gory... i co brat mi zasnol to go budzila whcodzac do mojego pokoju... nosz myslalam ze zejde( mu brdzo trudno zasnac jak ktos nowy jest w domu )
Nie wiem co dzis z nia zrobie, pogoda do doopy wiec nawet nie wyjde bo sama z nia jestem gdzes do 2giej....
Nie wiem co dzis z nia zrobie, pogoda do doopy wiec nawet nie wyjde bo sama z nia jestem gdzes do 2giej....