reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Emalia ja mam termin @ dokladnie tak jak Ty na koniec swiata ale z wiekszym prawdopodobienstwem na sobote jednak. Jak widac ja z tych niecierpliwych bo mam duzo testow z allegro i sobie nie żałuje :-)

Dzien dobry!
edith to testujemy razem jak nie przyjdzie @ . Ja to dzisiaj mialam sen ze jestem w toalecie i zaczynam plamic i pomyslalam cholera znowu nici i sie obudzilam . Zaczynam swirowac.
milej srody

Witajcie. Przedwczoraj i wczoraj pobolewało mnie podbrzusze tak jak podczas @, no, może trochę słabiej i szukając w necie informacji o objawach ciąży natknęłam się na informację, że bardzo wczesnym objawem ciąży jest właśnie taki ból brzucha:-) Więc może u mnie to, właśnie, objaw, powsatającego dzidziusia?:tak:
Ząb zaklajstrowany na razie prowizorycznie, w środku lekarstwo, dziś wzięłam ostatni antybiotyk i czuję poprawę, więc jestem dobrej myśli. Czekam z ciekawością i niepokojem na 31 grudnia, bo wtedy zatestuję, jeśli @ nie przyjdzie planowo 30 grudnia. Może mojemu eMowi i naszym Rodzicom zrobimy niespodziankę noworoczną :) Ale by były jaja...:szok: A ponieważ oboje jesteśmy jedynakami, to Dziadkowie z utęsknieniem czekają na wnuka/wnuczkę :tak:
Miłego dnia dla Wszystkich:-)

Dzień dobry. ;-) - wstałam i zaraz biorę się do pracy. Porządki świąteczne ciąg dalszy :-p:cool2: Od 2 dni dokucza mi "8" tak bardzo,że mam trochę opuchniętą buzie - wrrr, nie lubię tego - ale jak przeżyłam jedną to i drugą mam nadzieję :happy2:

reklama
Ja wstalam i bez kija nie podchodz... babka obudzila wszystkich o 5, ojciec wkurzony matka tez, brat w ryk ze on chce spac a babcia obrazona i wyzywa ze my jeszcze spimy.... kazalam jej wypier-alac z mojego pokoju.... ja za sievie nie recze jak mnie ktos obudzi i to jeszcze o takiej godzinie. Wogole wczoraj po 23, rodzice na dole, ja z bratem w luzku, babcia u gory... i co brat mi zasnol to go budzila whcodzac do mojego pokoju... nosz myslalam ze zejde( mu brdzo trudno zasnac jak ktos nowy jest w domu )

Nie wiem co dzis z nia zrobie, pogoda do doopy wiec nawet nie wyjde bo sama z nia jestem gdzes do 2giej....

Do góry