reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Basik dziekuję za info :) rozumiem, że w 3 cyklu staranek dostałaś zastrzyki?? Chciałam się zorientować jak to u was wygląda! Czy może powinnam coś jeszcze brać?

Kasieczek u mnie zdiagnozowano policystyczne jajniki,cykle bezowulacyjne i niedomoge progesteronowa,stad pomoc zastrzykow i lutki.:-(

Hej Dziewczyneczki,

to raczej ja byłam pierwszą testerką w grudniu ... Trzy dni spóźniał mi się @ i czwartego dnia (tj 4 grudnia) zrobiłam test i nic... Zrobiłam test i trzy minuty później dostałam @ :-((troche rozczarowania było i u męża w oczach szkliście, ale co siła w nas obojgu to nie w jednym, prawda?) :tak:No i kolejny wieczór mija, brzuch mnie boli niemiłosiernie juz 3 dzień i jest duuuży, okres bardziej obfity a na USG wyszło,że jestem posiadaczką polipa 6 mm i w niedzielę będe miała zabieg. Staramy się czwarty cykl. Wiem,że to dla niektórych z Was to niedługi czas.
Ale mi sie dłuży i to nimiłosiernie.

Mam nadzieję,że obędzie się bez żadnych komplikacji (zrostów, niedrozności, stanów zapalnych itp.) i staranka zaczniemy od stycznia ale już z konkretnym efektem :blink:

mam nadzieję...

Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki za spełnienie Waszych marzeń...:-)

Dzien dobry w ten mrozny piatkowy poranek!
u mnie na termometrze -12 brrrr
iga witaj i przykro mi ze dostalas@ nie wazne ile czasu sie starasz kazda z nas co miesiac czeka i ma nadzieje i jak znowu jest @ to tylko sie plakac chce. To strasznie frustrujace. Ja mam teraz dlugie cykle 34-37 dni i to mnie wkurza bo musze dluzej czekac do nastepnych prob. Osoba ktora ma cykl np 26-28 dni zdazy dwa razy miec owulke zanim ja zakoncze jeden cykl:no: takze glowa do gory. A jaki zabieg bedziesz miala? Moze laparoskopie? Jak tak to napisz jak dlugo czekalas w kolejce? Bo ja moze bede musiala miec ten zabieg zeby usunac torbiel jak hormony nie podzialaja i sie zastanawiam czy przypadkiem kolejki sobie nie zaklepac na zaś

Witajcie dziewczynki! u mnie tyle śniegu, że Mikołaj dziś mógłby na saniach śmigać :-D
Witaj I-ga :-) Powodzonka! Ja się staram trzeci cykl, więc też jestem świeżakiem można powiedzieć :tak: i tez mi się dłuży zwłaszcza ze moje cykle trwają od 35 do nawet 85 dni!! Więc Marcia rozumiem Cie doskonale, jak trzeba czekać i czekać!:tak: w dodatku nie będąc pewnym czy ten cykl będzie z owulką czy też nie! :no:

witajcie Przyszle mamuski:-D
zazdroszcze Wam tego sniegu u nas 5 na plusie i nie zapowiada sie sniegowo:no:
Iga trzymam kciuki napewno wszystko bedzie dobrze:))))
Marcia ,Kasiulka widze ze jakasepidemia ztymi dluuuugimi cyklami
:angry:,zaklinam nasze cykle !!!!!
i prosze o takie ksiazkowe 28dniowe.

reklama
Iga witaj! Wiem jak to jest, jak człowiek jest niecierpliwy, rozumiem Cię bardzo dobrze. Ja miałam złe wyniki tarczycowe i w momencie kiedy mieliśmy w ogóle zacząć starania dostaliśmy czerwone światło. Trzy miesiące i trzy cykle w plecy... dopiero teraz tak naprawdę luzujemy i się nie powstrzymujemy, ale jeszcze marne szanse z moim TSH i podwyzszoną prolaktyną. Jedno co dobre to to że mam cykle 27-28 dni. W styczniu wypadają mi dwie owulki!
Niestety wiele z nas starając się o dziecko zostaje wystawiona na próbę cierpliwości.:dry:

Basik z takim arsenałem to musi się udać! :D

Marcia ale u Ciebie ziiiimno! u mnie jakieś -5 aktualnie..

Kasieczek książkowe ciśnienie - dobre i to! :D

Do góry