reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Basik dziekuję za info rozumiem, że w 3 cyklu staranek dostałaś zastrzyki?? Chciałam się zorientować jak to u was wygląda! Czy może powinnam coś jeszcze brać?
Hej Dziewczyneczki,
to raczej ja byłam pierwszą testerką w grudniu ... Trzy dni spóźniał mi się @ i czwartego dnia (tj 4 grudnia) zrobiłam test i nic... Zrobiłam test i trzy minuty później dostałam @ :-((troche rozczarowania było i u męża w oczach szkliście, ale co siła w nas obojgu to nie w jednym, prawda?) No i kolejny wieczór mija, brzuch mnie boli niemiłosiernie juz 3 dzień i jest duuuży, okres bardziej obfity a na USG wyszło,że jestem posiadaczką polipa 6 mm i w niedzielę będe miała zabieg. Staramy się czwarty cykl. Wiem,że to dla niektórych z Was to niedługi czas.
Ale mi sie dłuży i to nimiłosiernie.
Mam nadzieję,że obędzie się bez żadnych komplikacji (zrostów, niedrozności, stanów zapalnych itp.) i staranka zaczniemy od stycznia ale już z konkretnym efektem
mam nadzieję...
Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki za spełnienie Waszych marzeń...:-)
to raczej ja byłam pierwszą testerką w grudniu ... Trzy dni spóźniał mi się @ i czwartego dnia (tj 4 grudnia) zrobiłam test i nic... Zrobiłam test i trzy minuty później dostałam @ :-((troche rozczarowania było i u męża w oczach szkliście, ale co siła w nas obojgu to nie w jednym, prawda?) No i kolejny wieczór mija, brzuch mnie boli niemiłosiernie juz 3 dzień i jest duuuży, okres bardziej obfity a na USG wyszło,że jestem posiadaczką polipa 6 mm i w niedzielę będe miała zabieg. Staramy się czwarty cykl. Wiem,że to dla niektórych z Was to niedługi czas.
Ale mi sie dłuży i to nimiłosiernie.
Mam nadzieję,że obędzie się bez żadnych komplikacji (zrostów, niedrozności, stanów zapalnych itp.) i staranka zaczniemy od stycznia ale już z konkretnym efektem
mam nadzieję...
Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki za spełnienie Waszych marzeń...:-)
Dzien dobry w ten mrozny piatkowy poranek!
u mnie na termometrze -12 brrrr
iga witaj i przykro mi ze dostalas@ nie wazne ile czasu sie starasz kazda z nas co miesiac czeka i ma nadzieje i jak znowu jest @ to tylko sie plakac chce. To strasznie frustrujace. Ja mam teraz dlugie cykle 34-37 dni i to mnie wkurza bo musze dluzej czekac do nastepnych prob. Osoba ktora ma cykl np 26-28 dni zdazy dwa razy miec owulke zanim ja zakoncze jeden cykl takze glowa do gory. A jaki zabieg bedziesz miala? Moze laparoskopie? Jak tak to napisz jak dlugo czekalas w kolejce? Bo ja moze bede musiala miec ten zabieg zeby usunac torbiel jak hormony nie podzialaja i sie zastanawiam czy przypadkiem kolejki sobie nie zaklepac na zaś
u mnie na termometrze -12 brrrr
iga witaj i przykro mi ze dostalas@ nie wazne ile czasu sie starasz kazda z nas co miesiac czeka i ma nadzieje i jak znowu jest @ to tylko sie plakac chce. To strasznie frustrujace. Ja mam teraz dlugie cykle 34-37 dni i to mnie wkurza bo musze dluzej czekac do nastepnych prob. Osoba ktora ma cykl np 26-28 dni zdazy dwa razy miec owulke zanim ja zakoncze jeden cykl takze glowa do gory. A jaki zabieg bedziesz miala? Moze laparoskopie? Jak tak to napisz jak dlugo czekalas w kolejce? Bo ja moze bede musiala miec ten zabieg zeby usunac torbiel jak hormony nie podzialaja i sie zastanawiam czy przypadkiem kolejki sobie nie zaklepac na zaś
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Witajcie dziewczynki! u mnie tyle śniegu, że Mikołaj dziś mógłby na saniach śmigać
Witaj I-ga :-) Powodzonka! Ja się staram trzeci cykl, więc też jestem świeżakiem można powiedzieć i tez mi się dłuży zwłaszcza ze moje cykle trwają od 35 do nawet 85 dni!! Więc Marcia rozumiem Cie doskonale, jak trzeba czekać i czekać! w dodatku nie będąc pewnym czy ten cykl będzie z owulką czy też nie!
Witaj I-ga :-) Powodzonka! Ja się staram trzeci cykl, więc też jestem świeżakiem można powiedzieć i tez mi się dłuży zwłaszcza ze moje cykle trwają od 35 do nawet 85 dni!! Więc Marcia rozumiem Cie doskonale, jak trzeba czekać i czekać! w dodatku nie będąc pewnym czy ten cykl będzie z owulką czy też nie!
basik77
Fanka BB :)
witajcie Przyszle mamuski
zazdroszcze Wam tego sniegu u nas 5 na plusie i nie zapowiada sie sniegowo
Iga trzymam kciuki napewno wszystko bedzie dobrze)))
Marcia ,Kasiulka widze ze jakasepidemia ztymi dluuuugimi cyklami,zaklinam nasze cykle !!!!!
i prosze o takie ksiazkowe 28dniowe.
zazdroszcze Wam tego sniegu u nas 5 na plusie i nie zapowiada sie sniegowo
Iga trzymam kciuki napewno wszystko bedzie dobrze)))
Marcia ,Kasiulka widze ze jakasepidemia ztymi dluuuugimi cyklami,zaklinam nasze cykle !!!!!
i prosze o takie ksiazkowe 28dniowe.
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Oby Twoje czary mary podziałały Basik :-) książkowe to ja miałam chyba tylko ciśnienie tętnicze
reklama
Iga witaj! Wiem jak to jest, jak człowiek jest niecierpliwy, rozumiem Cię bardzo dobrze. Ja miałam złe wyniki tarczycowe i w momencie kiedy mieliśmy w ogóle zacząć starania dostaliśmy czerwone światło. Trzy miesiące i trzy cykle w plecy... dopiero teraz tak naprawdę luzujemy i się nie powstrzymujemy, ale jeszcze marne szanse z moim TSH i podwyzszoną prolaktyną. Jedno co dobre to to że mam cykle 27-28 dni. W styczniu wypadają mi dwie owulki!
Niestety wiele z nas starając się o dziecko zostaje wystawiona na próbę cierpliwości.
Basik z takim arsenałem to musi się udać!
Marcia ale u Ciebie ziiiimno! u mnie jakieś -5 aktualnie..
Kasieczek książkowe ciśnienie - dobre i to!
Niestety wiele z nas starając się o dziecko zostaje wystawiona na próbę cierpliwości.
Basik z takim arsenałem to musi się udać!
Marcia ale u Ciebie ziiiimno! u mnie jakieś -5 aktualnie..
Kasieczek książkowe ciśnienie - dobre i to!