reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dodam jeszcze że w końcu łaskawie dotarł do mnie zamówiony termometr i dopiero dzisiaj zmierzyłam pierwszy raz temperaturę....
Nie wiem czy to ma jeszcze sens ale przynajmniej już nabiorę wprawy w mierzeniu na następny cykl.

reklama
Jestem...
wynik bety negatywny... nigdy sie tak nie cieszylam z negatywnego. przynajmniej wiem ze tymi moimi tabletkami i antybiotykami nie truje fasolki. Teraz sie tylko wyleczyc i od wakacji pewnie dopiero sie starac.
Konskie dawki antybiotyku (4x250mg i 2x500mg) chyba zaczynaja dzialac bo jeszcze boli ale brzuch nie jest juz taki spiety i twardy.... mysle tez ze pozytywne myslenie i ulga ze nie jestem w ciazy robia swoje....

A wiec pozytywne myslenie i leki i bedzie dobrze prawda?:-)

Witam Was wszystkie w grudniowe (pełne grud śniegowych) przedpołudnie. Piękna pogoda, dużo śniegu i sypie...

Marcia...będę miała abrazję (łyżeczkowanie). Chodzę do pani ginekolog priv i na zabieg nie czekalam długo. Dała mi do siebie nr tel i zadzwoniłam, jak tylko dostałam @. Pani gin. pracuje tez w szpitalu miejskim, więc zadzwoniłam i mnie ulokowała na niedzielę.

Mogłam wcześniej, ale kto inny wykonywałby mi ten zabieg, więc wolałam poczekać. Ufam tej Pani gin. :-) Długo szukałam specjalisty po przeprowadzce do Siedlec i znalazłam. I znalazłam Was...
(basik, kasieczek, marcia, anulka) dziękuję za ciepłe przyjęcie.

Pam...najważniejsze jest Twoje zdrowie.

Cześć Grudniowe Staraczki,
Jestem Kariszma i postanowiłam od dzisiaj do Was dołączyć ;) Staramy się od Września, a grudzień to 4 cykl starań. Jeśli tym razem się uda to dowiemy się o tym dosłownie przed samymi Świętami. Bardzo pragniemy dzidziusia, ale wiemy że nie wolno zbytnio o tym rozmyślać bo potem coś się blokuje... miałam to przez ostatnie 3 cykle... sprawdzanie dni płodnych.... dopatrywanie się objawów itd... Od tego cyklu zmieniłam nastawienie i może tym razem się uda... Dziewczynki trzymam za Was i za siebie kciuki...

hej dziewuszki ja tak wpadam co jakis czas , bo non stop cos musze zrobic ... ja tez mysle ze do tego minimum 16 zwariuje .... dzisiaj jajniki mne bolaly ale tylko na chwileczke i juz przeszly:)
co do naszych dlugich cykli to ja niewiem my jestesmy takie odrzutki od spoleczenstwa heh:)
wiecie ze az kipie z niecierpliwosci ktora w koncu napisze ....jestem zafasolkowana...powaznie:)
a co do mrozow u mnie nadal jest na minusie i to 5 stopni brrrrrr
co dobrego robicie na obiad dzisiaj???

U nas na obiad dzis pieczone zeberka z ziemniakami i sorowka z kiszonej kapusty :-D

Ja juz zglupialam... nie wiem od czego mnie tak mdli ale mdli i mdli i to na okraglo... od jakies 3-4 tygodni moge jesc to mdli nie jem to tym bradziej... przechodzi mi po coli.... porazka... glupie tabletki :wściekła/y:

ja dzis zabiegana na maxa jestem:-)

Witaj kariszma trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& zebyś miala prezencik na świeta.

A ja testy owulacyjne robie i narazie nic moze robie je troche za wczesnie ale nadal mam nadzieje ze w koncu wróca mi krótsze cykle i owulke bede miała 16 dc jak wczesniej a nie 21 dc jak teraz :no:

marci , mamy identyczny problem z tymi cyklami , moja siostra ma to samo takie dlugie wczoraj mowila akurat ze juz 37 dzien cyklu i dalej nic:/
ja dzisiaj piers z kurczaka ziemniaczki i ogorki korniszone , jest taka zimnica ze nie chce mi ie wyjc z domu po cos innego hehE:)
pam - ciebie moze ze stresu i nerwow tak mdli...

reklama
marci , mamy identyczny problem z tymi cyklami , moja siostra ma to samo takie dlugie wczoraj mowila akurat ze juz 37 dzien cyklu i dalej nic:/
ja dzisiaj piers z kurczaka ziemniaczki i ogorki korniszone , jest taka zimnica ze nie chce mi ie wyjc z domu po cos innego hehE:)
pam - ciebie moze ze stresu i nerwow tak mdli...

zawsze mialas takie długie cykle czy zrobiłosie tak z czasem? bo ja zawsze mialam ksiazkowe 28 dc po urodzeniu Patrycji zaczelam barc tablety i byłam na nich 8 lat wiec wtedy wszystko bylo jak w zegarku. przez kolejny rok po odtawieniu tabletek cykle były 30 dniowe potem jak zaszłam w ciaze i straciłam fasolke cykle były 32 dni a teraz od paru miesiecy min 34-37. masakra. jak zapytałam lekarza co moze byc powodem wydłuzenia cyklu to mi powiedział ze kazda ciaza nawet zakonczona jak u mnie łyzeczkowaniem robi ogromna rewolucje w organizmie i to mogło byc powodem

Do góry