reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

kiedys mialam dosc regularne po porodzie pierwszym juz calkiem sie rozregulowal masakra poprostu , ja jak kiedys gina zapytalam co zrobic to mowil wziasc tabletki , ale ja nie moge(to byl taki gin od siedmiu bolesci)bo mam dziure w sercu to powiedzial ze luteina ewentualnie mi zostaje:/

reklama
a ja mam wrkr*wa... wlasnie dzwonila pielegniarka zebym nie palila brala kwas foliowy odpoczywala i czekala na USG bo sie okazalo ze wyniki ktore im przyslali nie byly moje...:wściekła/y: Irlandia curwa Irlandia :angry:

Marka chyba sie troche spoznilam z odpowiedzia ale u mnie dzisiaj byly nalesniki na slodko :)

Witaj Kariszma

Wiecie że dzisiaj na tescie owulacyjnym pojawila mi sie druga kreseczka w koncu!
Jednak dalej byla jasniejsza od kontrolnej wiec zrobie drugi test wieczorem.
Wedlug obliczen calkiem mozliwe ze owu bedzie jutro.
Jeśli tak to jutro rano szybko nie wstaniemy z łóżeczka :D

Pam ...ale jaja z tymi wynikami!!:szok:

Kariszma witaj....:-)
Pam to sa normalnie jakies jaja:angry:
dziewczyny a ja dzisiaj cos nie mam humoru,wiem ze jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek objawy ale myslalam ze chociaz piersi beda juz bolaly,a tu cisza ...nic:-(
eh....

Jaja nie jaja... mam dosc.. caly dzien wymiotuje nic nie moge jesc, wszystko mi smierdzi do toalety moj mnie prowadzi bo czuje sie jakbym miala zaraz zemdlec brzuch boli coraz bardziej.... nie wiem... jesli bedzie gorzej to dzwonie po karetke i tyle... mam dosc...

Dziewczyny, ale mi apetytu narobiłyście, że aż mojego TŻ wyciągnęłam na obiadek na rybkę... Trzeba się zdrowo odżywiać co nie :-p no i pomimo mroziku dużo ruchu bo to podobno też pomaga...

Dzięki marcia30 za powitanko i za kciuki... od 2 dni przeziębiona jestem i chyba akurat mam płodne... jednak nadal walczę i się nie poddaję :-)

A i jeszcze mam pytanie... Jakie testy na owu używacie ? Czytałam coś o teście na ślinę... nazywa się chyba Afrodyta... Dziewczynki ile miesięcy się już staracie ? Ja jak pisałam ten jest moim 4 m-c.

reklama
Do góry