reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

gosheek,butterly21,kasieczek,basik77 - witajcie :)
Mam nadzieję, że już niebawem będziemy się chwalić, jedna po drugiej, pozytywnymi testami :)

reklama
zapraszam kolezanke-staraczke do testowanka razem ze mna.....prosze....
bedzie mi razniej:-)
Dziewczyny kiedys bylam u wrozki,dawno,dawno temu zobaczymy w tym miesiacu czy mowila prawde:-)

U mnie test owu nadal ujemny:confused:
A tak z innej beczki to dzis przeszłam mega metamorfozę - z blondynki o długich włosach zamieniła się w brunetke z włosami nieco za uszy:eek:

U mnie zle. Pelvic inflammatory disorder. Lekarza dal dwa antybiotyki i podejrzewa ciaze robi krew na bete. Antybiotyki niezalecane w ciazy ale lekarza mowil ze PID gorsze niz antybiotyki dla ewentualnej ciazy

Ho Ho
:-):-)

Pam - dla czego dostałaś antybiotyk? co Ci dolega bo ja się na tych skrótach nie znam :sorry2:

gosheek
- no to zaszalałaś. Ja sotatnio też eksperymentowalam i z blond wyszłi mi rude, teraz staram się tak dochodzić jeszcze chociaż 2 tygodnie i przed wigilia przefarbuje ;-)

Basik - ja testuje w niedziele ... bardzo bym chciała tutaj rozpocząć jakąś różową falę fluidkową, no ale ciążowo to ja się nie czuję :-p

reklama
Do góry