reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

gosheek,butterly21,kasieczek,basik77 - witajcie :)
Mam nadzieję, że już niebawem będziemy się chwalić, jedna po drugiej, pozytywnymi testami :)

reklama
zapraszam kolezanke-staraczke do testowanka razem ze mna.....prosze....
bedzie mi razniej:-)
Dziewczyny kiedys bylam u wrozki,dawno,dawno temu zobaczymy w tym miesiacu czy mowila prawde:-)

U mnie test owu nadal ujemny:confused:
A tak z innej beczki to dzis przeszłam mega metamorfozę - z blondynki o długich włosach zamieniła się w brunetke z włosami nieco za uszy:eek:

U mnie zle. Pelvic inflammatory disorder. Lekarza dal dwa antybiotyki i podejrzewa ciaze robi krew na bete. Antybiotyki niezalecane w ciazy ale lekarza mowil ze PID gorsze niz antybiotyki dla ewentualnej ciazy

Ho Ho
:-):-)

Pam - dla czego dostałaś antybiotyk? co Ci dolega bo ja się na tych skrótach nie znam :sorry2:

gosheek
- no to zaszalałaś. Ja sotatnio też eksperymentowalam i z blond wyszłi mi rude, teraz staram się tak dochodzić jeszcze chociaż 2 tygodnie i przed wigilia przefarbuje ;-)

Basik - ja testuje w niedziele ... bardzo bym chciała tutaj rozpocząć jakąś różową falę fluidkową, no ale ciążowo to ja się nie czuję :-p

reklama
Do góry