reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

marcia - no niestety obawiam się że tempka jest zaburzona przez przeziębienie :confused: ... teraz to mi juz tylko test prawde powie :sorry2:

właśnie coś meni zaczął brzuch boleć jak na @ a to nie jest dobry znak bo on meni zawsze pobolewał na pare dni przed faktyczna @ a w cyklach które były zakończone pozytywnym testem tych bóli nie miałam. No to juz się nawet nie łudzę.

reklama
Pelvic inflammatory disorder to jest puchniecie jajowodow jajnikow I macicy. Nawet leczone moze doprowadzic do bezplodnosci. W wczesnej ciazy moze powodowac poronienie a w pozniejszej udusic dziecko. Jajowodow moga sie zrosnac.... ogolnie nieciekawie. Robia bete bo cos na tescie wyszlo I dla pewnosci. Gdyby sie okazalo ze jestem w ciazy odrazu usg spawdzajace jak zle jest. Jesli bardzo to szpital

Witam! Pod koniec sierpnia odstawiłam tabletki antykoncepcyjne (Diane 35) które brałam z przerwami ok 8 lat. Do tej pory mam nieregularne cykle, mam plamienia w połowie cyklu, muszę brać Luteinę na wywołanie @ bo cykle są bardzo długie, no i do tej poty nie udało mi się zajść w ciążę. Teraz zaczynam 4 cykl i mam nadzieję, że Mikołaj będzie w tym roku wyjątkowo łaskawy i podaruje mi fasolkę :)

Karola - no to ja mam dla ciebie magiczny pyłek na szczęście w tym cyklu

pam - kurcze no brzmi mega groźne, kurcze nie słyszalam o takiej chorobie. Trzymam kciuki za szybkie wyleczenie

hej dziewczynki
Pam - kochana musisz sama uwierzyc ze wszystko sie uda wiem ze ciezko ale glowa to 3/4 sukcesu trzymam ogromne &&& za pomyslne leczenie ...:*

dziewczynki ja powinnam dostac @@@ okolo 16 grudnia moze nawet 20 bo u mnie cykle to gorzej niz w totka trafic hehe nigdy nie doszlam do tego kiedy na bank przyjdzie:p a ktoras z was tez cos kolo 20 -stego pisala nie:)

Goshek o w morde ale odwazna kobitka z Ciebie!!!! szacun.......
Lorelain super ze mnie wyprzedzilas:-),musisz dac nam dobry przyklad! i pokazac II kreseczki!pamietaj:angry:
Pam
tule...;(
Karola witaj....:-)

Strasznie sie czuje... lekarz mowil ze skoro boli juz tak dlugo (2 miesiace) a od tygodnia przy kazdym ruchu jakby mnie rozdzieralo od srodka to znaczy ze juz choroba jest rozwinieta i nie daje zbyt duzej szansy antybiotyka...

najbardziej sie boje ze w ciazy jestem.... ze poronie.. i ze bede dziecko faszerowac antybiotykami ktore sa bardzo sline i zle wplywaja na ciaze...

reklama
Pam jestem tu nowicjuszką i pierwszy raz słyszę o czymś takim! Trzymaj się i nie poddawaj!
Karola witaj :) ja też staranka zaczęłam od września! Powodzonka! Może na gwiazdkę się uda! Luteina miała długi rozdział w moim leczeniu - jak brałam było oki tylko odstawiłam - lipa.
Lorelain no to dwóch kreseczek życzę!:tak:

A tak ogólnie, to dziewuszki bierzecie jakieś wspomagacze do zafasolkowania?? Ja własnie zaczęłam duphaston!
Wcześniej na Bromegronie jechałam bo Prolaktyna skoczyła. Obydwa wspomagają płodność! więc może tym razem :-)

Do góry