reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Marcia - zapytaj zapytaj, nic Cie to nie kosztuje, a może się okaże że jednak trzeba bedzie powt!

Avensis - no to kciuki za wizyte i dawaj znac jak tam sytuacja wygląda!! Jejku ja tak bym już chciała..!

reklama
Hej dziewczynki

Tak jak pisała Kasieczek, mam już 10 dniowego synka Pawełka :)
Od 5 dni jesteśmy w domku i się przyzwyczajamy do siebie i do nowej sytuacji :)
Pozdrawiam Was serdecznie!
DSC_0762.jpg

Załączniki

• DSC_0762.jpg
    DSC_0762.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 27
Kasia, z jednej strony chciałabym być juz po a zc drugiej chce wytrzymać w dwupaku do urlopu męża.
Ania, super synek-:)
Marcia, najlepiej zapytać lekarza raz jeszcze i nie mieć żadnych wątpliwości.

Kurna ta moja ginka to dobry lekarz ale wkurza mnie to ze jak ja pytam o cos to rzadko kiedy mi odpowie...napisalam jej ze progesteron 199,4 i ze GBS ujemny tylko ze sie zastanawiam czy amotaks nie wplynal na wynik a ona mi odpsala cytuje" w kazdym razie pozytywnie, pozd serd, jeszcze 1 lub 2 badania co tydz" noz kuzwa no nic 14 lutego ide prywatnie i on mowil że na ostatniej wizycie zrobimy GBS a ze wyczytalam ze przygotowujac sie do badania trzeba odczekac 10 dni po braniu antybiotyku wiec zaplace i dla swietego spokoju powtorze wynik...

A widzisz Marcia, czyli jednak mogły byc nie do końca pewne wyniki skoro trzeba odczekać 10 dni. powtórz powtórz, nie ma co. Ja płacilam 25 zl, to nie jakieś mega pieniadze, a gdyby wynik miał się zmienić, no to wiesz..

Tzn. Tyle mi powiedzial wujek google zapytam tego prywatnego czy mam powtorzyc kurna jak sie sama nie dowiesz i nie dopilnujesz to i guzik z tego wszystkiego...:angry:

Marcia - jak się dowiedziaąłam ze mam gbs dodatnio to czytałam troche ( ale przestałam by sie nie nakręcać). i trafił mi w ręce artykuł, ale teraz go nie znajde. Chodziło o to ze za wczęsniej zrobiony wymaz może nie być miarodajny. Tzn sytuacja moze sę zmienić, ze jak był ujemny to bliżej rozwiązania moze być dodatni! no nic kochana, zrób na własną rękę. bo jak już pisałam nie ma co!

reklama
No i dobrze Marcia!

Ja dzis zabrałam sie za okna! Przytulankowe wywoływanie Madziulki nie wyszło wiec sie biore za inne sposoby! matko inny świat widze przez okna :) pieknie! u nas tak cudownie, słonecznie że aż chce sie żyć!

Do góry