-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Nanncy - kurde ale nas trzymałas w napięciu! POwiem Ci ze ja chodze priv od poczatku, a wizyty teraz mam ekspresowe. tylko pierwsza trwała 20 min około. teraz szybcikiem i czasem też chodze zdenerwowana. I pamiętam moje wizyty na nfz, pierw kolejka do gina, z 2h, potem jak przyjął decydował czy robi czy nie robi usg, no to druga kolejka, potem kierował na badania, no to do kolejki z badaniami, czekanie na wynik ok 1,5h, a potem znów do niego z wynikami. no 5h jak z bicza strzelił. Takie zamieszanie, chaotyczne przyjmowanie, i co? i przegapił moją chorą tarczce i podał złe dawkowanie dupka. I bądź tu mądry, ufaj i lecz sie!!
Nanncy, kochana nie panikuj, bolące gardło to teraz norma, taka pora roku! Kochana stanowczo musisz wyluzować. Nakazuje Ci tego z dobroci serca i zacznę Cie opieprzać za samonakręcanie sie bo CI się córcia z nerwicą urodzi!!!
Marcia - u mnie mała też ma dni leniwe i bardziej ruchliwe, no miejsca już mają mało nasze maluszki! to na pewno! A podejście lekarza.. no az nie wierze.
A u Ciebie jakby nie patrzeć, w dniu mojego terminu Twoja ciąża bedzie donoszona wiec lada dzien mozesz sę rozpakowac!
Ashlee- fajnie że wszytsko sie udało i Szymus był grzeczny!
Nanncy, kochana nie panikuj, bolące gardło to teraz norma, taka pora roku! Kochana stanowczo musisz wyluzować. Nakazuje Ci tego z dobroci serca i zacznę Cie opieprzać za samonakręcanie sie bo CI się córcia z nerwicą urodzi!!!
Marcia - u mnie mała też ma dni leniwe i bardziej ruchliwe, no miejsca już mają mało nasze maluszki! to na pewno! A podejście lekarza.. no az nie wierze.
A u Ciebie jakby nie patrzeć, w dniu mojego terminu Twoja ciąża bedzie donoszona wiec lada dzien mozesz sę rozpakowac!
Ashlee- fajnie że wszytsko sie udało i Szymus był grzeczny!