reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ashlee, udanych chrzcin! :)

A ja dzis probowalam otrzymac ze szpitala moje usg z dnia wypisu. I co? I otrzymalam meilem odpowiedz ze wysylaja mi jedynie pierwsze usg bo to drugie bylo jedynie cyt: "porownawcze" i nie ma jego wydruku !!!!!! I tak oto moje usg zostalo wykonane wirtualnie jak w historii z Wloclawka .... Nie ma potwierdzenia, nie ma wynikow, no jakby go nie bylo! A jutro ide do mojego gina i co mu da moje usg z poczatku pobytu? Na drugim usg byla info ze znalazl sie prawidlowo wypelniony zoladek oraz wynik usg szyjki! I przepadlo... Tak samo w wypisie wpisane mam jedynie drugie wyniki moczu a pierwszego i posiewu brak. Lekarz spojrzy ze dostalam antybiotyk i sie zdziwi- w jakim celu, skoro wyniki dobre? Normalnie komedia...

Nanncy--> zrobiłabym aferę w tym szpitalu i to taką konkretną, bo to naprawdę przechodzi ludzkie pojęcie, żeby takie rzeczy się działy w szpitalu.

Ashlee--> fajnych chrzcin.

Ja dziś mam wrażenie, że mam jeszcze większy brzuch niż wczoraj i strasznie mnie brzuch w dół ciągnie. Ale twardnienie brzucha tylko od czasu do czasu i prawie żadnego bólu,więc czekamy i liczę na to, że w dwupaku dotrwam do 14go:tak:

Avensis, no ja juz nie mam sil do tego szpitala, juz itak zrobilam afere zeby usg bylo w ogole wykonane:/ Czekam jeszcze na to jak skomentuje to moj gin. Wizyta dzis o 12ej, trzymajcie kciuki

reklama
wiadomo co u Nanncy?

Avensis wow, Ty już na wylocie :tak: ale szybko zleciało!!

Emalia ja od samego początku miałam czuja, że teraz już wszytsko będzie OK! :tak:

ja jutro idę na wizytę, powinnam iść dopiero za 2 tygodnie ale koleżanka nastraszyła mnie tymi twardnieniami, że to nie są Braxtony jak wyczytałam (że ponoć one pojawiają się dopiero po 30tc a w necie głupoty piszą), że szyjka mi się może skracać, że jej znajoma poroniła w 22 tc właśnie przez skracającą się szyjkę itd. itp. No i nie powiem, strach mnie obleciał, byłam 2 tyg temu na wizycie ale miałam tylko usg, na fotelu Gin mnie nie badał więc nie wiem jak tam moja szyjka :confused: no więc idę jutro by dmuchać na zimne.

Do góry