reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Cześc dziewczyniki! jak znów za sobą mam noc szydełkowania!

Marcia - chy atroche Ci zazdroszczę - tu odwilż, zimy zero!

Pam - wow! no ja ze 100 mam! szalejecie!

Aventura - ja mam podobne odczucia! podbrzusze pobolewa, jajnik kuć już przestal, piersi tkliwe i uczucie pełności! dodatkowo osłabienie, kolejny poranek z krwotokiem z nosa! W sumie nie wiem jak to interpretować!

Butterfly - witamy w POlsce! spoko się zachowałaś! z takimi twardo trzeba!

Koriander - zrób sobie inhalację! albo idź na saune! co do tabletek na katar - ostatnio z kumplem gadałam - brał i dostał jakiejś wysypki strasznie pobudzony był!

Gosheek - 14 dni powinno sie odczekać! nie korć mnie! bo tez mam chetkę na testa :)

reklama
:-D ja to czasami mam nerwy ze stali, a tego śmiesznego kierowniczka miałam ochotę kopnąć w dupsko :eek: jakiś chyba do końca niedorobiony :-D a będę na tyle złośliwa że złożę skargę jeszcze wyżej. A co :rofl2:

Z beta nie pomoge bo nigdy nie robilam ale moge ci polecic laboratoria diagnostyka maja super ceny i nie trzeba jechac po wyniki bo wystarczy poprosic o karte i logujesz sie na swoje konto gdzie masz wyniki w pdf. Adresy znajdziesz na ich stronie

Hej, u mnie dziwna sprawa, kilka dni temu miałam dwa testy owu pozytywne, a dziś pobolewa mnie brzuch, mam żyłki krwi i małe strzępki "czegoś" w śluzie czy mogą to być pozostałości po pęcherzyku?

do tej pory nie miałam owulacji więc nie wiem jak powinnam się czuć "po", jak się czujecie po owulce?

Ja w czasie owulacji czuje sie fatalnie bo czuje sie jakby mi ktos pompkę w tyłek wsadził i napompował ale po jest ok i nic nigdy mi nie leci.

a co do diagnostyki to w porównaniu z innymi laboratoriami w moim miescie to ceny maja rewelacyjne np. zaszłam zapytac do lab w którym zawsze robiłam badania ile kosztuja hormony ( progesteron, estradiol. itd) powiedziano mi ze po 36 zł / szt, test ob glukoza 75 zł , markery 65 zł a zaszłam do diagnostyki hormony-19 zł test ob glukoza 10 zł:szok: marker 40 zł wiec generalnie byłam w szoku a dotego mozliwosc wydrukowania sobie wyników -rewelacja

Ja w diagnostyce płaciłam dużo, być może dlatego że zawsze miałam dużo hormonów do zrobienia - ale robiąc grupę krwi porównałam ceny i w diagnostyce ponad 40 zł a w synevo 20 parę złotych.

Mężuś się zlitował i przyjechał po mnie bo musiałabym czekać 3,5 godziny na zajęcia a tak zawiezie mnie na 17.;-)

No ja osobiście też jestem za diagnostyką, dla mnie mają bardzo przystępne ceny, wszystko można zobaczyć na internecie.

Co do owu, ja rozpoznaje tylko po tym że śluz jest inny, nie mam innych oznak :eek:

reklama
Do góry