Ashlee - ale z tego Szymusia słodziaczek, masz ślicznego synka
;-)
Kasia - koszty diety to 100 zł za wizytę / raz na 4/5 tygodni zależy jak wypadnie, w tym masz mierzenie, ważenie z konkretami czyli skład ciała itp,itd, wskazówki, nowa dieta na miesiąc, porady, czasami jeszcze oprócz tego przepisy na inne rzeczy itp.
Ja w święta mogę jeść normalnie, ale bez przesady bo będę żałować. Czyli będę siedzieć nosem w kibelku, bo organizm tak się odzwyczaił. Do tego potrzeba stabilizacji, ale to jeszcze planowo 11,5 kg chcę schudnąć.
Na wigilię planuję zjeść tylko ; 1 pieroga, 2 paluszki z farszem grzybowym, kubek barszczu, i łososia z grilla. I to wszystko. Zależy czy to zmieszczę. Resztę planu wg diety.
A ja jestem wściekła i załamana ... Teraz nie miałam recepty na lek wspomagający przyjście @ ... i pisałam to ginekolog że się zgapiłam ... i co teraz zrobić ... a ta nic, pisałam jej co chwila i nic. A wczoraj tydzień wcześniej przylazła małpa ... i pisze jej to, a ta,że jak chce recepty to do rejestracji się zgłosić, nosz *****! zawsze ona się tym zajmowała, a teraz jakieś cyrki.
To jej piszę no dobra, lek załatwiłam - i teraz jak go cholera brać, czy jak przyjdzie recepta czy tego 16 co zawsze ,,,
i oczywiście brak odpowiedzi, i teraz nie wiem kiedy wsiąść lek .. teraz miałam cykl 24 dniowy .... a zawsze miałam 30-31 dniowy.
A wy co mi poradzicie? i @ na 10 każdego miesiąca mi nie podchodzi ... zawsze miałam 16,17 dnia miesiąca ...