reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

dziękuję Marta :-D na buzi tak ale w całości mało

41.jpg

Załączniki

• 41.jpg
    41.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 26
reklama
No nie przesadzaj...lasencja sie z ciebie zrobila ze fiu fiu:-D Za duzo od siebie wymagasz a to moze byc blad prowadzacy do powrotu zlych nawykow i porzucenia diety....bardzo ladnie wygladasz i ciesz sie z tego co osiagnelas bo kazda kobieta ktora chociaz raz sie odchudzala wie ile to wymaga pracy i samozaparcia

11,5:szok: szalona Ty :p Podzielam zdanie Marci, już wyglądasz super i dużo osiągnęłaś, nie jedna by tak chciała :) Ja to bym ze 4kg chciała żeby spodnie ciasnawe nie były:zawstydzona/y:

Dziewczyny, byłam na USG jamy brzusznej i się strasznie wystraszyłam...Lekarz powiedział, że mam mało wód płodowych !!!!!!!!! :(((((((((((((((((((((((((( Miał w sumie nie oglądać dzidziusia ale zerknął, choć to nie było badanie ginekologiczne i zalecił konieczna kontrolę i wspomniał o tych wodach, więcej nie chciał mówić, powiedział, że ginekolog wszystko mi powie.... Wiecie jak to brzmi ???????
Jutro mam wizytę w szpitalu i będzie mój prowadzący ale do jutra chyba osiwieję.......Mało wód w 5 miesiącu to chyba poważna sprawa, aż strach myśleć :(((((((((((((((((((((((( i nie wiem czy nie chodzi o coś jeszcze....... No ale wizyty robi się przecież co miesiąc, minął miesiąc i kilka dni. Boże pocieszcie mnie jakoś bo umrę z nerwów................

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Nanncy spokojnie kochanie.....po pierwsze to nie byl lekarz ginekolog, ktory moim zdaniem nie do konca musi sie znac , po drugie sprzet na ktorym robi sie badanie ma ogromne znaczenie i najlepeiej sprawdzac i robic badania na jednym sprzecie, po trzecie wody plodowe sie uzupelniaja samoistnie , nastepuje taka wymiana plynow. Powinnas duzo pic i spokojnie poczekac na wizyte u swojego doktorka . Tu masz artykul Ile wód płodowych? - Dzieci.pl narazie bez paniki, glowa do gory i mysl pozytywnie

Butterko ho ho ho :) efekty jak talala! A cyc pokaźny :):):):)

Nanncy - pidpisuje sie pod postem Marci w 100% spokojnie kochana, stresem nic nie zdziałasz! niech się wypowie Twój gin.

reklama
Do góry