reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

SeeYou ja zawsze krawie lekko po cytologi tak kilka plamek mi ginekolog mowi ze moze wystapic lekkie krwawienie bo ja mam bardzo delikatna szyjke i jak on robi to moze uszkodzic lekko....

Ide prasowac bo mi pranie nigdy nie wyschanie a o 12 mam autobus do rodzicow..... milej niedzieli!!!

reklama
Cześć dziewczynki,

czytam że u Was ładnie sypnęło śniegiem, no u mnie niestety odwilż. Mam nadzieję że wigilia będzie biała, bo jakoś niewiedzę wigilii bez śniegu.

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.

Cześć :happy: u mnie jest odwilż od wczoraj i śnieg zanika :eek: nie lubię takiego czegoś. Ja czekam na @, najpóźniej musi przyjść jutro bo mi popsuje plany. Buziaki dla WAS, miłej niedzieli :tak:

Witajcie! widzę, że dzis cicho na forum :)
nie bylo co nadrabiać!
Dziś chyba słąby dzień, dzwoniłam do siostry i mówiła, że też się tak czuje i że też na dzień dobry miała krwotok z nosa - normalnie odczucia mamy jakbyśmy bliźniaczkami były :)

Ja po pracy.. mimo zmęczenia czas piec świąteczne pierniki i dalej szyedłkowac!

hej wam "gerlsy" :p ja dziś wróciłam z zajęć i padam z nóg, tak mnie kaszel dusił, że już wytrzymać nie mogłam. No i wściekła jestem, bo już mam początki @. Jak nigdy, przyszła o 2 dni za szybko! ten cykl miałam tylko 26 dni ;O Póki co to plamienia, ale to już będzie okres, bo nad ranem mnie obudził ból.
butterfly weź sobie moją @ :(
Jest mi strasznie przykro,smutno,źle...mój TŻ w delegacji, nie ma mnie kto przytulić czuję się okropnie. To rozczarowanie..Chyba spróbuję wyluzować, przestanę odwiedzać forum, myśleć o tym i może samo przyjdzie,zaskoczy :( mam dość

Ostatnia edycja:
reklama
SeeYou - przykro mi :-(najlepiej jest podobno nie myśleć, bo automatycznie człowiek się sam blokuje. Niestety właśnie tego się obawiam najbardziej. Tym bardziej iż moje myśli krążą tylko wokół jednego po tym jak moja koleżanka powiedziała mi że jest w ciąży.

Do góry