reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Zobaczymy po CLO jak to będzie może będę odczuwała bardziej ;-) padam z nóg, prowizoryczna kuchnia mnie już denerwuje a Michu jeszcze się znęca nad nowymi szafkami :eek: niech się wyrabia bo tylko przez to jest syf w domu :sorry: a zaraz przecież święta.

reklama
A tam. ważne jaki efekt końcowy będzie! I jak będzie was cieszył hehe :)
Mnie tylko u mnie zastanawia ta kropka brązowa dzisiaj...Możliwe że po wczorajszej cytologii ?

:happy: mam nadzieje,że będzie ładnie :happy: ale ostatni raz bierzemy meble z BODZIO bo czasami ich wykonanie mnie przeraża. Nasz pokój też jest z tej firmy i też ma gdzie nie gdzie skazy tak jak np, na biurku pokazywałam. :sorry: Myślałam,że te będą lepsze ale też widać na niektórych elementach fuszerkę. Ja po cytologii nigdy nie miałam plamienia. Ciężko określić od czego to - być może i od tego ;-)

Nie mam żadnych mebli z BODZIA ale wydawało mi się,że to solidna firma.
A u mnie czas pokaże...Ale brzuch i cycki bolą!!!!!! grrrr. Jutro mnie czekają wykłady na uczelni i tyle w tym roku!

Niestety nie. My mamy pokój z tej firmy i też jest fuszera. Są odpryski czy jakieś elementy które odpadają jak ta skaza na biurku. Mnie nic nie boli oprócz uczucia "mokra" :sorry: ale to na @. Oby jutro przylazła bo mi popsuje plany z CLO. Dobra ja uciekam już. Miłej nocy i wykładów :happy::happy:

Moja znajoma pracuje w BODZIU, i niestety nie zachwala tych mebli. Ja nigdy nie miałam więc nie wiem.

SeeYou - ja nigdy nie miałam plamienia po cytologii, nie wiem czy to jest możliwe.

Wrocilam z imprezy. Bylo calkiem sympatycznie ale nagrzeszylam bo spalilam pare fajek do towarzystwa i teraz tego zaluje bo juz czuje ze mi ciezko na plucach i pewnie jutro obudze sie z popielniczka w ustach bleee.
Bialystok naprawde zmienil sie w bialy stok. Swiata nie widac tak snieg wali.
ide spac dobranoc

Witam z rana.
Ja już w krainie śniegu, czyli tam gdzie Marcia:) Rzeczywiscie Białystok to biały stok:). Zaczęłam poranek leniwie i leze sobie w lozeczku. Mała bawi się z babcią. Po południu jadę z corcia do teścia i do siostry męża. A męża dalej brak. Przyjeżdża dopiero w piątek.... ech

reklama
Witajcie dziewczynki!:-)

Ja dziś jakaś słaba z rana, dodatkowo na dzień dobry krwotok z nosa! Ledwo ustałam myjąc naczynia! Gotuje już obiadek i lecę do pracy, mam nadzieje, że przetrzymam jakoś ten dzień!

Gosheek
- leniuszkuj póki możesz!:tak:

U mnie odwilż, leje już drugi dzień :angry:
Miłej niedzieli dla każdej staraczki !:-)

Ostatnia edycja:
Do góry