reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Mi się wydaje, że we mnie jest coraz więcej uczucia zazdrości wobec koleżanek, które mają dzieci. Nie chcę tego, ale nie potrafię się pohamować sama przed sobą...Wstyd mi się przyznawać, ale niestety. Idę już spać lepiej. Dobranoc staraczki :*

Ostatnia edycja:
reklama
seeyou - u mnie tez za szybko i to 3 dni:/ a tu nagle przy moich mega nie regularnych cyklach trach... 28 dni cyklu szoooook:szok: kurde dzis jestem slaba taka z hej w glowie mi sie kreci ... slabo mi ... ale to chyba to cisnienie odwilz... plucha blllleeeee:/

moj M. przyjezdza dopiero w niedziele ... takze dopiero beda przytulanki hehe:) a co sie bedzie dzialo po swietach...OGIEN hahaha bedziemy jak dzikie norki dzisiaj mu to uswiadomilam no i zeby te kapiele nie byly za cieple ;-)

ja tu o takiej porze a tu zadnej nima wszystkie komara dusza juz czy co:)
kasiaczek - no przeciez ze sie uda , a wiara czyni cuda:)

Dzień dobry kochane :) cały weekend leżałam w łóżku bo mnie mój TŻ zaraził... A tak chciałam zabrać się za sprzątanie w weekend. Teraz siedzę w pracy z toną chusteczek i oczami jak po maryśce :-)

marcia pozytywne myślenie!!!

Mnie też kłuje jak co rusz słyszę czy widzę na FB że tu dzidziul tam dziudziul a u nas dzidziula niet... :-(

Cześć dziewczyny :happy: ale mi się przysnęło. @ przyszła i chyba po raz pierwszy w życiu się z niej cieszę. Nie popsuje mi planów :-D Jednak metoda mojego Micha jest niezawodna,że trzeba przepchać hahaha :-D:tak::-D Ja też byłam na etapie fochów i zazdrości z powodu ciąż moich znajomych ale już wyluzowałam bo bym w łeb dostała.

Witajcie dziewczynki :*

No w ten weekend było coś cicho u nas tutaj, chyba każda przygotowuje się do świąt.
My wczoraj mieliśmy małe przytulanki, trochę za wcześnie no ale jakoś nas tak wzięło.
Ale co najważniejsze... jedziemy dzisiaj do siebie do domu :tak:

reklama
Dzień dobry :-) Ja teraz czekam do 30 grudnia, bo albo przyjdzie @ albo...:-D
Udanego przedświątecznego tygodnia życzę :)

Do góry