reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dobry...

Jestem u rodzicow spac nie oge... pada pada....rodzice pojechali do szkoly sama jestem.... ale fajnie cieplutko :-D
A wczoraj sie poryczalam za moim jak juz w lozku lezalam bo nie mal mnie kto przytulic :zawstydzona/y:

reklama
pam <przytul>

a to my wczoraj mieliśmy coś zadziałać no to wpadł szwagier z grami i mój chłop doczłapał się do mnie dopiero o 4 rano. Chciał coś zaaranżować ale dostał z łokcia przez sen i zrezygnował :-)

Ostatnia edycja:
góralka ja jestem jedynie agresywna jak mnie ktos obudzi. Jeszcze za czasów liceum jak mieszkałam z mamą to rzucała we mnie papuciami z daleka żeby mnie obudzić bo się bała do mnie podejść :-) jestem ogromnym śpiochem

Witam Kochane z kubeczkiem kawki:*
annie- hahaha od mojego szwgra , brat tez tak spal a jego zona zawsze jak dzwonil telefon z roboty i musiala go budzic ... to go budzila kijem od miotly... hahaha
ja ostatnio nie moge sie wyspac moj mlody wstaje szybko no i patrze zawsze na pol oko bo takim dzieciom jeszcze nie mozna wierzyc hehe:)
moja @@@ dalej jest...matko kochana niech juz sobie idzie od 13 juz siedzi:wściekła/y: wy tez macie takie dlugie , bo mi czasami sie zdarza miec nawet 10 dni znaczy wiadomo te ostatnie to takie resztki brudne jakby ale jeeeest:no:
wczoraj chociaz sie zle czulam to w nocy sprzatalam lazienke na cacy... a dzis tez bym musiala przybrac jakis pokoj zeby do swiat sie wyrobic:) a tu jeszcze na zakupy trzeba isc... oj i faceci powiedza ze te kobiety to tak latwo maja:eek:
a tak w ogole to ja nie wiem jak ostatnio liczylam te dni plodne bo myslalam ze owulka przypadnie mniej wiecej na 30 a wczoraj licze i na 27:szok: jeeeee ale by bylo takze caly tydzien beeeedzie dziki haha:tak:
pam - glowa do gory ja juz drugie tydzien zaczynam bez moje M. teraz w niedziele przyjedzie dopiero:)

:-D no, zajęłam się sprzątaniem i mi trochę zeszło. Umyłam okno i ogarnęłam nasz pokój - a i tak zaraz będzie burdel :-D jedyne czego nie lubię przed świętami to sprzątania. wrrr, teraz chwila relaxu :-D

Marka zmienilas awatarka i musoialam po nicku patrzec :-D a gdzie twoj sie podzial? Jakos dam rade musze...

Ja zawsze lubilam spac ale teraz jakos malo spie... nie wiem...

Wogole sobie wyliczylam ze moje testowanie to przypadnie dopiero kolo 19 lutego... bo jak implant wyciagne kolo 9 stycznia to @ powinna w ciagu tygodnie byc i skoczyc sie najspozniej 20stego.... to dopiero po 19 utego bede mogla testowac o ile cykle bede miala 28-29 dni.... ale watpie zeby odrazu owulka byla wiec pewnie bede sie meczyc bez owulki do marca albo i kwietia wiec zobacze kreseczki dopiero w czerwcu albo i lipcu... ale mi pasuje bo wtedy termin bym na maj miala po egzaminach

reklama
marka - ja mam okres zawsze 6-7 dni,ostatnie dni co prawda to takie "kapanie" :) ale jest. Mi też owu wypada jakość 24-25.12. Trochę się boję, bo w święta zawsze jest zamieszanie, ale mam nadzieję że znajdziemy czas dla siebie :)

Niestety chyba nikt nie lub sprzątać.:tak:

Do góry