reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ja, właśnie, przypomniałam sobie jak to jest mieć ból okołoowulacyjny. Ałłłłłaaaaa...
Boli jak diabli, nawet chodzić za bardzo nie mogę.

Co do wścibstwa i zainteresowania innych nami - mam koleżankę w pracy, która namiętnie śledzi w necie co u mnie słychać (biorę udział w kilku forach), po czym informacje zdobyte stają się przedmiotem ironii, kpin i plotek,ale... co jej będę żałować. Dziewczynie w życiu się nie układa, to niech chociaż tyle się pocieszy :-)

reklama
jestem!!! zakupy udane aczkolwiek nie do konca bo kupiłam wszystko wszystkim innym tylko nie sobie:-D dla Patrycji kupiłam 2 super sukieneczki, zegarek dla znajomego, zestaw kosmetykó dla wychowawczyni i zestaw bielizny termoaktywnej dla mężusia a dla mnie nic nie było. z ta sukienka na sylwka to tak cisnienia nie ma bo cos tam w szfie znajde ale by sie cos nowego kupiło.
co do tesciów to tez sa koszmarni ale moj maz nie ma z nimi z byt dobrych relacji i nie chce wogle do nich jeżdzić ( mieszkaja 70 km od nas) wiec tyle co dwa razy do roku to jakos ich toleruje

Butterfly - współczuję ci strasznie, najgorzej jest jak się tesciowe pchają nos w nie swoje sprawy.

Ja nie narzekam, moja nie jest taka zła :-)

Ja się właśnie zajadam nalesnikami z serem i brzoskwinia

No i byłam u ginekologa. Trafiłam na super babeczkę:) Robiła cytologię i usg i jeszcze mi dała skierowanie na jakieś tam badania podstawowe. I mówiła, że raczej prawdopodobnie (ale nie na 100%) @ będzie, bo śluzówka nie jest gruba. Buuuu :(.

SeeYou - ale nie masz jeszcze 100% pewności? no to spoko jak trafiłaś na fajnego lekarza, bo teraz na takiego trafić to graniczy z cudem. Trzeba się o wszystko prosić, samemu dopytywać.:tak:

Ta była super, sama mi zaczęła pokazywać wszystko na usg itd.. no nie mam 100% pewności, ona mówiła że nic mi nie zagwarantuje na tym etapie, ale z tego co widzi to raczej nie ma ciąży.
Ale chyba muszę się mniej udzielać na forum, bo przez to cały czas o tym myślę, a wiecie jak to wpływa na psychikę,echhh...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry