reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ja testuje na Boze Narodzenie jak wytrwam bez @ .

a ja wrocilam z zakupow i w koncu cos kupilam sobie. Mam tu taki sklep , taki jakby outlet, szmateks i mozna tam kupic super nowe firmowe ciuchy w smiesznych cenach. Kupilam 2 sukienki sylwestrowe, bluzeczke, tuniko-sukienke i sliczna sukienusie dla Pati za 180 zl. Jestem happy

marcia - to gratuluje zakupów, ja własnie też kupiłam w takim sklepie sukienkę dla siebie na święta. Dałam za nią 40 zł,\ a cena na metce 50 euro :szok: także chyba myślę że dobra promocja.

Ile bym dała żeby testować już, ja niestety będę dopiero po nowym roku w okolicach 10 stycznia. :-(

Hej dziewczynki Ja też testuje 22 grudzień, jesli wczesniej nie będzie @. Będzie to 32 dc. Kw żadnych objawów nadchodzącej @ nigdy nie mam oprócz ochoty na słodycze. Ale ostatnio to na słodycze mam ochotę cały czas wiec nie jest to wymierny objaw zbliżania się czegokolwiek. Wiec narazie czekam.
A tak wogóle to właśnie zaczęłam swój 3-tygodniowy urlop:) i jadę właśnie w rodzinne strony. Dojade pewnie gdzieś na 20. Ale sie strasznie cieszę:)

Czesc wszystkim! Melduje ze nadrobilam czytanie :-) malo mam ostatnio czasu. Testowac bede sobie jakos w przyszlym tyg bo mam testow duuuzo i mi nie szkoda; do tego mam jakies pozytywne nastawienie. Jak bedzie jedna kreska to trudno, nie tym razem to następnym. :-) ciekawe jak dlugo to nastawienie potrwq huehueh

Anulka - trzeba myśleć pozytywnie :)

No my dzisiaj i jutro jesteśmy u teściów. Niestety nie zapowiada się miły weekend. Wszyscy chodzą jacyś źli, nie wiadomo jak mówić, czy w ogóle mówić. Nie mogę się już doczekać poniedziałku, aż wrócimy do siebie. Chyba wyjdziemy gdzieś wieczorem, bo się nie da!:crazy:

Zostałyście mi tylko Wy dziewczyny :-)

reklama
Ja w niedziele jade do rodzicow.... teraz sprzatam i sie pakuje... kots chce mi pomuc? nawet nie weidzialam ze mam tyle papierow wszedzie cos lezy trzeba posprzatac.... nienawidze sprzatac :wściekła/y:

Do góry