reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
:-D i do tego chce wnuczkę nie wnuka - kurde koncert życzeń :baffled: wie jak mnie wyprowadzić z równowagi i ostatnio stwierdziła,że nie ma co się przejmować bo będzie refundowane in vitro :dry::shocked2:

ja akurat , nie mam tesciowej ani tescia ....za to kto inny potrafi podniesc cisnienie prawie jak tesciowa:-D
nienawidze jak ktos wsadza nos w miedzy nasze drzwi , wypytuje zeby pozniej mieli temat w domu:wściekła/y:

niejednokrotnie jestem w takim stanie ... ze ma ochote powiedziec ....pani juz podziekujemy...wrrr plotkary zawistne:wściekła/y:

ale kuzwa tak to jest jak ktos nie atrakcji w swoim zyciu to szuka go w cudzym ... gdyby nie moj M. nie raz bym juz pania sprowadzila na ziemie ... to tez tym kobiety dr. house i nie tylko w ogole jest naj naj naj i wszystko ma naj naj naj... zadufani w sobie osobniki zwane narcyzami:tak: zaluja chyba jeszcze , ze nie moga nam do lozka wejsc , tez czasem macie takie wrazenie:baffled:
buterko a co do owulki to znow bedziemy mialy podobnie:) ja 30 mam niby miec owulke:) beda wiory leciec:)

oj współczuję wam, ja na szczęście bede miala super teściową.
za to mam ciotke, która sie strasznie czepia 'a kiedy slub' i tak w kółko, mam dość pytania: KIEDY ŚLUB?!?!?!
a najgorsze jest to, ze ja bym już bardzo chciała ale przecież ja mu się nie zaręczę....
chyba dzis pójde do tego gin, mam dzwonić od 14tej. chyba najwyższy czas nie? pierwsza wizyta...

Moja jest straszna. I do tego wszystkiego nam zazdrości. Kupiliśmy nowe meble do pokoju już jej nie pasowało, kupiliśmy nowe łóżko to chce takie samo :dry::sorry2:!!!!!! Teraz wymieniamy kuchnię i jej pokazaliśmy projekt i znów to samo,że też taką chce. Doszło do tego stopnia że jak zmieniliśmy samochód oni kupili teraz taki sam ....

reklama
Do góry