reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Jestem wściekła, bo jak testy owu są dodatnie i możemy się starać o dziecko, to wyskakują jakieś małe problemy, które lepiej najpierw rozwiązać, żeby w razie zajścia w ciąże, nie stanowiły obciążenia.
Ten cholerny mój ząb mnie wkurza bardzo. Nie wiadomo dlaczego sobie pulsuje. Pomimo leczenia kanałowego on postanowił się zmienić przy wierzchołku i stąd antybiotyk i ponowne leczenie kanałowe, a jak to nie poskutkuje, to chirurgiczna resekcja wierzchołka korzenia. I jestem w kropce i raczej starań nie będzie, bo jeśli by się okazało, że się uda zajść w ciążę i trzeba będzie ciąć ten korzeń, to jak podać znieczulenie i zrobić zdjęcie rtg? Do tego teraz te antybiotyki, no ja pierniczę,no... buuuu... A taka piękna krecha na teście owu,buuu...

reklama
SeeYou nie tylko czarna pasuje. W tym roku w modzie zimowej masz dużo burgundowego, butelkowej zieleni czy szafirowego. Eleganckie kolory i napewno sie wyróżnisz z czarnego tłumu :-)

:-D dzień dobry! dzielnie wróciłam i żyję, dostałam naklejkę ale z kwotą do zapłaty :-D:-D:-D:happy2: u mnie jest tak zimno,że myślałam że mi krew zamarzła bo coś nie chciała lecieć :-D;-) wczoraj usnęłam jak dzik, a i tak musiałam wyłączyć telewizor bo mój Pan również padł :happy2: dziś od rana mam focha na moją przyszła teściową bo mnie obudziła o 6;18 :szok: pisząc sms-a (też sobie znalazła porę) :dry: i również treść smsa mnie wyprowadziła z równowagi :-D bo ta kobieta od zawsze robi nam na złość i dziś mieli nam coś odebrać bo mają bliżej od nas a tak my musimy gnać 50 km w 1 stronę bo ona ma takie widzi mi się a jutro znów będziemy musieli gnać bo do szkoły ... A tak oni by to nam odebrali my jutro po drodze zabralibyśmy to od niech ale NIE ! musimy zapieprzać specjalnie :blink: wrrr, nie będę się podniecać. My na sylwestra nie idziemy nigdzie! tak stwierdziliśmy!!! Uzgodniliśmy,że to będzie nasz i tylko nasz wieczór , bo akurat w sylwestra wypada mi owulacja :happy2::happy2::happy2:

Cześć dziewczyny,
Marcia - to życzę Ci udanych zakupów !:tak:

SeeYou -
myślę że nie tylko czarny pasuje na Sylwka, tak jak ktoś wyżej pisał w modzie są teraz inne kolory. :)

No ja dzisiaj jadę do domu, na weekend. Wracamy dopiero w poniedziałek, niestety mój S musi w końcu wyrobić dokumenty. Ładny dzień dzisiaj się zapowiada, słoneczko świeci nic tylko iść na spacer.

butterfly - czyli jednak Sylwek będzie udany!

Witajcie :) ja dziś tu krótko i do pracy!
Basik - testuj do czasu aż @ nie będzie! nowy rok nowe zdarzenia! :)
SeeYou - ha ha :) jakie zdarzenia! może kiedyś sie już widziałyśmy! kto wie :)
Aventura - kurcze! lipa, no ale tak czasem bywa - kłody pod nogi!
Butterfly - no to mnożącego sylwestra życzę! ;) a teściowe - no jak to sie mówi- rodziny się nie wybiera :) przynajmniej nie do końca!

:-D no tak nie wybiera, ale ona od samego początku mnie doprowadza do szału :-D niby taka niepozorna i słodka a wie jak człowieka wkurzyć :dry::sorry2: wczoraj akurat do nich zajechaliśmy i tłumaczymy 3 raz jak krowie na rowie na czym polega stymulacja - a ta do mnie " a może już jesteś w ciąży? " no kurde jak??? jak nie miałam owulacji :dry::dry: I do tego bardzo się podnieca ciążą jej koleżanki córki co mnie doprowadza do szału - bo nie chce mi sie słuchać o kimś kogo nie znam i mnie nie obchodzi :sorry2:

Butterfly - Nie bierz tego do siebie i się nie denerwuj, bo to dopiero początek i nie pozwól się wyprowadzić z równowagi!

a poza tym....
wrzuc na luz .jpg:rofl::rofl::rofl::rofl:

reklama
:-D staram się jej nie słuchać ale ona jest głupsza niż mój lewy but i wie wszystko lepiej od lekarzy - normalnie drugi dr HOUSE :dry: a do tego jej głupkowate komentarze " a co to jedno dziecko - jak nie dziecko " niech się cieszy,że może da radę chociaż te 1 zrobić :baffled: a wczoraj mój G się śmiał,że będzie musiała rzucić palenie ( bo kopci jak parowóz ) jak będzie kiedyś chciała przebywać z wnukiem - to się obraziła i powiedziała,że nie musi widzieć dziecka bo palenie jest dla niej ważniejsze :confused::confused::confused::confused:normalnie myślałam,że jebne i nie wstane ;/

Do góry