reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Przezylam... nie bylo tak zle ale zmeczona jestem cholernie.... jeszcze sie dowiedzialam ze nie mam mozliwosci wyciagniecia implanta przed sweitami wiec staranka dopiero od stycznia... ale coz.. tyle czekalam to jeszcze poczekam...

Zmykam jest obiadek..buziaczki

Jestem i ja wieczorkiem.
ja juz po kapieli i w lozeczku, gardlo zaczelo mnie drapac wiec wciagnelam kanapke z czosnkiem i do wyra. Niedlugo ide spac wiec do jutra

Pam - czyli jednak wszystko ok... życzę smacznego!;-)

SeeYou - to ja już nie wiem, to masz czarną sukienkę czy nie? Bo jeśli tak to czarna jak najbardziej pasuje na Sylwestra.

Marcia - śpi smacznie! :)
SeeYou - na sylwestra jakieś brokaty, świecidełka obowiązkowo ;) a gdzie się wybierasz?? Ja jak byłam młodsza chodziłam do Brzezówki na mecze! Tarnowiec nieopodal :)
Pam no to możesz odpoczywać:)
Butterfly powodzonka jutro! bądź silna! to może dostaniesz naklejkę dzielnego pacjenta!

A ja dalej szydełkuję! :-)

Dzien dobry wszystkim.
Dzisiaj mam dzien zakupowy z moja cora. Musze kupic prezent dla Pani bo jestem skarbnikiem klasowym, prezent dla znajomego bo idziemy w sobote na urodziny i sukienke na sylwka bo nie mam w czym isc wiec zapowiada sie ciekawy dzien.
Milego dnia!

reklama
kasieczek wybieramy się do krosna na salę :) ja też chodziłam na mecze :)
góralka własnie o to chodzi,że nie mam czarnej dlatego pytałam, czy TYLKO czarna pasuje na sylwestra czy może być inny kolor ?
marcia udanych połowów!:)) pochwal się później zdobyczami! mnie pewnie też czeka wyjście na zakupy po sukienkę. Ale póki co dalej leżę w łózku chora.

Obudziłam się dzisiaj wściekła, bo obudziłam się z bólem brzucha. Jeszcze 4 dni do pieprzonej @...

Do góry