reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ale jestem podekscytowana :-) Wczorajszy test owulacyjny negatywny, a dziś piękna, gruba krecha testowa, czyli będzie owulacja i możemy się przytulać i może będzie grudniowa dzidzia :-) Ale się cieszę :)
Ale... eM przeziębiony, a ja na antybiotyku w związku z zębem. I teraz nie wiem, co robić? Czy się wstrzymać, czy dać działać naturze?:szok:

reklama
Witajce ochane staraczi ale tu u was wesolo az milo zajrzec :tak: Mnie niestety dopadlo jaies przeziebiene oropne
mara przytulam mocno..ja jestem po 2 poronieniach ale ne potrafie sobie wyobrazic ogromu waszej straty:-(
aventuroarama dzialajcie przeciez nie bedziece chorzy wiecznie! Na pewno sie uda:tak:

Ale wy wszytie mlode dziunie jestescie ... czuje sie staro z trzydziecha zaliczona..:eek:
U nas choina juz od 2 tygodni stoi :szok: ne dalo sie corci wyperswadowac :sorry:

Ostatnia edycja:
Marka - staraj się staraj! powiem Ci że podczas świąt to ja własnie nie znosze życzeń! ( jeszcze wśród najblizszej rodziny oki - ale reszta, ciotki klotki, to przeciez czysta ściema i głupie uśmieszki! a w tym roku to wogóle - z moim bez slubu mieszkam póki co, a ciotki przepobożne więc będą spojrzenia niezłe!)
Aventura - działaj kobitko!! :)
Koriander, Basik - mamy tyle lat na ile się czujemy a nie ile jest w dowodzie :)
Gosheek - no to z choinką nieźle trafiłam! to na mojej powinny byc dzieciaczki, jestem pedagogiem :)

październik, a Ty ;> ?

Ja jestem czerwiec :)

Koriander - jaka stara? myśle że ja tak o sobie nie pomyśle za te parę lat :)

Chyba nikt nie lubi życzeń świątecznych. Ja nie lubię składać i słuchać, nie wiem jakoś dziwnie się wtedy czuję. I właściwie zawsze takie same życzenia od babci, ciotek. Normalnie nie ma żadnej nowości :-)

Ostatnia edycja:
Ja też nie lubię życzeń. Zawsze wtedy mi sie chce płakać. Dziwna jestem :p
Dziewczyny jak myślicie, czy na sylwestra pasuje sukienka TYLKO czarna ? na sylwestra takiego z tańcami przy orkiestrze:>

Ja też nie przepadam za życzeniami, jakimilkowiek, ale jak mus, to mus.
SeeYou--> uważam, że pasuje taka sukienka, zawsze można "usylwestrowić" tę sukienkę błyszczącą biżuterią albo jakimś szalem,etc.

reklama
Do góry