reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
sztuczna choinka.jpg a o to sztuczna choinka - propozycja na te święta! :-D

u mnie choinka mogłaby stać cały rok :)))) a zwłaszcza żywa mmm ten zapach
kasieczek to jesteśmy z bardzoooo bliska :) ja jestem z tarnowca.

ja choinke bede ubierala za tydzien... mlody bedzie mial radoche .... ciezko to mi dopiero tak naprawde bedzie... najchetniej chcialabym spedzic te swieta tylko ja moj M. i Oliver... nie chce sluchac tych wszystkich zyczen i patrzec na miny osob z mojej rodziny jak bede mowic ... o Michalku bo napewno beda ... nie chce sie rozkleic a juz mi sie lzy do oczu cisna ... boze narodzenie powinno byc ... radosne a dla mnie bedzie strasznie ciezkie ... mielismy byc tutaj wszyscy razem ... kuzwa gdyby nie Oliverek to pewnie bym sie gdzies zaszyla z M. i je przeczekala... a co do kolejnych moich dni plodnych to teraz wychodzi z kalendarzyka ze za tydzien i 2 dni sie zaczna a owulka wypada wtedy 30 grudnia heh czyli w tym miesiacu jeszcze trzeba bedzie sie starac heh:)

reklama
Marka wspolczuje tych swiateczno -ciotkowatych zyczen!!wrrrrrr tez tego nienawidze!!!!
moze wyjedzcie gdzies na swiata zdala od rodziny?jakis weekand w gorach???

Do góry