reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
SeeYou ja jestem tu juz 6 lat.... i narazie watpie zebym kiedykolwiek wrocila do polski na stale... tu mi jest lepiej tak naprawde. i latwiej.

Mi się też marzy życie za granicą... i nie mówię NIE jeśli nawinie się jakaś okazja.......bo tutaj jest ciężko LEKKO żyć.

Przepraszam, że się wtrącę w rozmowę, ale zazdroszczę odwagi ludziom, którzy zdecydowali się opuścić nasz kraj. Strasznie ciężko sie tu żyje.

Gdybym była młodsza, to też bym się zdecydowała emigrować. Teraz to już za późno, i muszę się tu męczyć

dzisiaj jak nigdy dostalam ksiazkowo 28 dniowy cykl , zwariowac mozna nie liczylam na dzis na pewno:/
dzis mam samopoczucie takie sobie , dzisi moj Michas mialby 5 miesiecy juz... wszystko wraca jak bumerang ... a nawet nie mam jak isc na grobem moj M. pojdzie zapalic do niego bo ja jestem 150 km od domu wiec ... nie mam jak ... strasznie mi przykro ...

Słucham uważnie, tylko mam teraz przerwę do 17

Oj, przykro mi marka ;-(

No ja jestem na trzecim roku rachunkowości, także uwielbiam papierki

Ostatnia edycja:
reklama
mmonika zgadzam się. namawiam mojego TŻ żebyśmy stąd wyjechali, ale za granicą musi być na poczatku ktos kto nam pomoże.
marka nie pocieszam, bo wiem jak to wkurza, ale może akurat z nowym rokiem będzie owocny cykl :)
górlka Ty jesteś 1990r? tak jak ja?:>
marka nie wiem co Ci powiedzieć, nawet nie zdaję sobie sprawy z tego jak musi Ci być cieżko ale jestes bardzo silna, dasz radę kochana!

a tymczasem wracam do nauki, a tak mi sie nie chceeee...........

Do góry