reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

A tu aktualne informacje: właśnie przyszła @.

Oto dowód na to, jak bardzo mój okres boi się testów: dziś był termin @ Siedząc na toalecie robiłam Bobo test.. i przez chwilę nawet wydawało mi się, że pojawia się druga kreseczka, leciusieńka...później jednak zniknęła i okazało się, że to tylko moja wyobraźnia. Wstałam z toalety, patrzę - a tu okresik :-D
No i zaczynamy nowy cykl....

reklama
Nanncy u mnie tez okres boi sie testów bo jeszcze mi sie nie udało dotrwac z testowaniem do terminu @ za kazdym razem jakos tak wychodzi ze sie pojawia i nie mam co testowac

hej dziewczyny!

Ja już po zabawie - było ok ale bez szału! jakoś wytańczyłam pół weselicha w nowych szpilach! a dla mnir to wyczyn bo w takich butach w zasadzie nie chodzę!

A teraz rzeczywistość.. dość przygnębiająca, bo nic w jajnikach się nie dzieje ! jutro monitoring i wszystko się okaże, ale pewne kolejny cykl w straty pójdzie jak i kasa..:(:(

Karola - ja własnie jutro mam monitoring i to jest 13dc, jak byłam 9dc to mi powiedział że za wczesnie! a jak miałam antybiotyk (w pierwszej fazie cyklu) to i tak działałam!

Nanncy - powodzonka w nowym cyklu!! &&&&&&!

Marka -ładne maleństwo!

Marcia - wracaj do zdrówka kochana! kciuki za mamę! A mąż pierwsza klasa - jak podszedł do badania! super!No a z tą rurą - nieźle! Ładnie masz niedziele rozwaloną! Powodzonka!

dziś był termin @ Siedząc na toalecie robiłam Bobo test.. i przez chwilę nawet wydawało mi się, że pojawia się druga kreseczka, leciusieńka...później jednak zniknęła i okazało się, że to tylko moja wyobraźnia.

Dziewczyny, powracając do mojego wcześniejszego testu. Patrzę na ten test mój i tam jest jednak blada kreska, kurka wodna, no! Eh...a okres przyszedł...niech to....

DSC05704.jpg
Rozwaliłam test płytkowy i wyjęłam z niego ten śmieszny pasek, zrobiłam fotkę, przyciemniłam, żeby sprawdzić czy moje oczy źle widzą tą słabą kreskę gdzieś w tle....Widzi ktoś coś? Teraz to już w sumie itak nieaktualne ale dla samej zasady zasięgam opinii...

Załączniki

• DSC05704.jpg
    DSC05704.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
A ja, żeby było kolorowo poszłam dziś z mężem na spacer i piłam piwo :-). Czekam teraz na rozkręcenie @ To będzie dłuuuga noc...

Witam i ja.
Nanncy- kochana , maj jest nasz!!! Ja tez miałam pozytywa i to o wiele bardziej wyraźnego niz ty, bo nawet mój maż się ucieszył ze taki wyraźny, ale tego samego dnia wieczorem czar prysł :( Wiec teraz dalej biorę witaminki, pije ziółka zalecone przez znajoma która sie na tym zna i do boju. :-D

Kasieczek, Karola
, Marcia i wszystkie staraczki grudniowe - trzymam za nas kciuki :)

reklama
Hej dziołchy ;)

Ja miałam lenia cały weekend i zrobiliśmy sobie z Łukaszem pizamowe dni.

Marcia jak sie czujesz? Z mama lepiej?
Kasia fajnie ze sie wyszalałas. Jakieś bajo bongo było? :D
Karola faktycznie dziwne ze gin stwierdził ze za późno. Moze chce widzieć twój cykl od samego początku.
Nanncy ja kochana nic nie widzę na tym teście. Moze wyobraźnia ci robi psikusa? ;)
Aslee a ty gdzie sie podziewasz?
No i gdzie góralka i basik?

Do góry