nanncy i karola prl, fsh i lh robi sie 3-5 dc ( do wyboru bo moze sie trafic ze 3 dc to niedziela i wtedy idziesz robic 4 dc ) w kazdym bądz razie przewaznie jeszcze jest okres. natomiast estradiol robi sie wg. mojej gin najlepiej 7 dni po najbardziej płodnym śluzie jest to na pewno badanie ktore robi sie w fazie lutealnej po owulacji tak samo jak progesteron natomiast testosteron jest nie zalezny od dc z tego co pamietam wiec ja swoje badania robiłam pierwszą turę w 3dc , testosteron, hormony tarczycy w 21 dc a progesteron i estradiol w 28 dc
A ja dzisiaj swojemu oznajmiłam ze w maju robimy badanie żołnierzyków, dlatego w maju bo poczekam do @ ktory na pewno przyjdzie bo za duzo strsu miałam w owulacje i teraz te choróbsko wiec sie nie nastawiam na fasolke ale gdyby stał sie cud to bez sensu kase wydawc na badanie poczekam te 10 dni i wyobrazcie se ze moj mąz powiedział ze jak trzeba to trzeba.....jestem z niego taka dumna i powidziałam mu to ze zachowuje sie jak prawdziwy facet a nie tak jak maz mojej kolezanki, staraja sie juz 1,5 roku jak nie wiecej fakt u niej wyszła duza prl ale juz sie wszystko unormowało dawno i dalej nic i z rok swojego ugadywała zeby sie zgodził i w koncu zrobili badanie w tamtym tyg i wyszło ze ma leniwe plemniki, teraz 3 miechy róznych tabsów dla niego co znowu wiaze sie z czekaniem a mogl sie leczyc razem z zona , ach ci faceci