reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Marka trzymam kciuki i dawaj odrazu znać po wizycie :D

Ashlee nie mam wyjścia bo muszę wychodzić z moimi potworami na spacery ale bardziej mnie cieszy leniuchowanie na balkonie. Łukasz nam kupił leżaczki ze stolikiem i tak sie wyleguje. Śliczny dzidziuś :D

reklama
Dziewczyny, u mnie straszna kicha :( właśnie wróciłam ze szpitala.. Dostałam strasznie silne kurczowe bóle, te które znam doskonale... Wyszłam na zakupy i prawie zasłabłam, ledwo wróciłam do domu. Bóle zwiastowały nadejście najgorszego bólu, który złapał mnie w domu. Cała zlana potem, z dreszczami zadzwoniłam po taksówkę i pojechałam do szpitala. Badania ginekologiczne i ogólne mam w normie :szok: W międzyczasie bóle ustały bo nafaszerowałam się nospą... Ciąży brak, już na 300%, USG nie wskazało, żadnych zmian, jajniki prawidłowe, endometrium też, zero zmian. Morfologia też w porządku. Skąd więc ten ból? Niebardzo potrafili mi pomóc... Jedyne co to przy badaniu na fotelu ginekologicznym doktorowa wyczuła jakieś małe guzki w zatoce Douglasa, wskazujące na prawdopodobną endometriozę. Zaleciła zgłębienie tego tematu u ginekologa.... Mój Gin już kiedyś podejrzewał to u mnie, stąd te możliwe bólu, zwłaszcza w czasie okresu...A byłam pewna, że bóle to torbiel...
Endometrioza brzmi dla mnie jak wyrok. Załamałam się...:-(

Nanncy--> mam koleżankę ze zdiagnozowaną endometriozą, która ma superowego, prawie 4-letniego smyka, więc endometrioza, to nie wyrok. Trzymam kciuki, żeby to było tylko podejrzenie endo, a nie diagnoza.

Czesc dziewczynki!

ja zamiast czuc sie lepiej to czuje sie coraz gorzej i w sumie wzielam dzisiaj ten antybiotyk bo juz nie wyrabiam. Jestem tak zakatarzona ze na oczy nie widze i jeszcze dzisiaj doszedl kaszel. Moj rodzinny wie o starankach i dal mi duomox mam nadzieje ze mi sie poleprzy bo ledwie siedze u mamy, ona jakos se radzi jakby troche lepeiej sie czuje i wiem ze nie powinnam u niej byc w takim stanie ale co zrobic

ja po wizycie , widac dopiero pecherzyk , ciaza duzo mlodsza od tego co wychodzi z OM , boze kiedy byla ta owulacja:szok: CAM00010.jpg

nanncy , a ty jestes po jakis wypalankach czy jakims zabiegu ??
bo moja znajoma ma endometrioze ale wlasnie przez wypalanki bo miala dwa razy ...

Załączniki

• CAM00010.jpg
    CAM00010.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Marka, nie, nie miałam nigdy nic wypalane, czy też robione. :eek:
Śliczne zdjątko maleństwa :) A powiedz mi, bo nie ma tu Twojego wykresiku. Myślałaś, że w którym dniu cyklu miałaś owulację? Według zdjęcia wychodzi, że zaszłaś w dużo późniejszym terminie - czyli mniej więcej w którym dniu? Annie też chyba okazało się, że ciąża ciutkę młodsza niż myślała :) Wygląda na to, że prędzej się zajdzie w II połowie cyklu niż w I :)

hej :)

zapisałam się jutro do Gina zobaczyć co tam w trawie piszczy, czy jakieś pęcherzyki rosną, dlaczego co drugi cykl jest bezowulacyjny i zamiast @ jest długotrwałe plamienie.

reklama
Czesc dziolchy!

ja drugi dzien na antybiotyku wiec troche lepiej sie czuje.
Karola powodzenia na wizycie ja ide we wtorek wiec tez zobacze w koncu czy ta torbiel znikla czy nie a wiem ze juz moja ginka ma znowu usg w gabinecie wiec na pewno sprawdzi to co trzeba. A tak poza tym nudy , mama czuje sie troszke lepiej wiec jestem dobrej mysli.
milego wieczoru!

Do góry