reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
A ja byłam wczoraj na wizycie u mojej ginki. Podglądnęłam mojego maluszka. Cały czas pupsko wypinał i przebierał nóżkami :-)
a tutaj dla Was ciotki sweet focia

IMG_0105[1].jpg

Załączniki

• IMG_0105[1].jpg
    IMG_0105[1].jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 32
jestem , dziewczyny po wizycie , wiec tak lekarz powiedzial ze to uplawy i zrobil usg normalne ,powiedzial ze pecherzyk ma 12 mm, mam brac dalej ta luteine i za okolo 2 tygodnie isc na wizyte , wychodzi 5/6 tydzien to jakas masakra no ale co zrobie od tego czekania to juz jestem zmeczona powznie

Marka, dobrze, że poszłaś do Gina :tak:A lekarz powiedział coś więcej o tych upławach?

Annie, śliczny dzidziuś Twój! :happy2:

Kasieczek, ja też nie lubię takich tekstów o piciu itd... Teraz znajomi jadą do koleżanki na urodziny na działkę. Akurat tak wyszło, że nie jadę bo pracuję ale pewnie też bym się tam nasłuchała.... :/

nic , nic tez nie przepisal wiec widocznie nie sa jakies inne :/ ale jutro bede dzwonila o wynik z wymazu to sie dowiem czy nie mam jakies bakteri, moja siostra powiedziala ze lekarz mogl mi zrobic dopochwowe zeby zobaczyc czy widac zarodek zeby nie bylo pozniej ze jajo jest puste:/ masakra , ale mnie nastraszyla

Marka - kochana wiem ze łatwo pisac, ale może nie martw się na zapas, bo fasolinka to odczuwa! jutro wynik i bedziesz wiedzieć. ale skoro ( jak pisałaś) gin nic nie przepisał to zapewne te upławy nie sa grożne! trzymam kciuki za Ciebie kochana!

Czesc dziewczyny!
Ja tez po wizycie i sie wnerwilam bo ta cholerna torbiel jest dalej teraz ma 4 cm a nie 6 ale jednak jest poza tym mowila ze widzi jeszcze jakis pecherzyk gotowy do pekniecia a ja na to ze wg. Moich dolegliwosci owu mialam tydzien temu na co ona ze moze zostal niepekniety poza tym kazala mi zrobic znowu estradiol i progesteron i tak jeszcze w maju to wtedy w czerwcu zacznie stymulacje ale musi wiedziec jakie mam poziomy hormonow. No i kazala dalej brac luteine a ja nie jestem co do tego przekonana. Powidziala ze endometeium bardzo ladne i jak teraz nie wyszlo to mam sie przeleczyc nate lamblie a wtedy caly cykl w plecy bo te leki sa toksyczne wiec nie wolno ryzykowac ale nie przejelam sie tym ....miesiac w ta czy tamta bez roznicy.

Annie dzieciol sliczny uwielbiam takie zdjecia.

Marka kochana nie nakrecaj sie bo zwarjujesz i nie rozmyslaj o pustych jajach plodowych. Trzymam kciuki za ciebie i twoja fasolke.

Kasiu dolaczam sie do zaklinania twoich jajnikow niech sie w koncu wezma w garsc i zaczna spelniac swoja funkcje.

Nanncy mam nadzieje ze u ciebie wszystko sie pozytywnie wyjasni.

reklama
Do góry