reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

:-D no tak, muszę sobie zejść na dół :tak: ale mój G jest taki kochany,że rano mi wszystko uszykuje - ja tylko podpalam i gotowe. I podkładam węgielek co 2-3 h :-D

Dziś wezmę się za sprzątanie pokoju bo wygląda masakrycznie, zachciało się ciemnych mebli :sorry2: a do nich kurz ciągnie ledwo przetrę i znów na nowo. I w ogóle drażni mnie ten remont, bo wszystko w takim rozpizdziejcu :eek:

reklama
No ja dziś wstaje, palec mam spuchnięty, a niby nie jest złamany. Sama już nie wiem. Noga mnie strasznie boli. Jedyne co mi zostało to wybrać się do ortopedy, może on mi coś powie, bo niestety nie mogę sobie pozwolić na takie siedzenie w domu.

kochana a nie możesz na pogotowie jechać zeby zrobili prześwietlenie? TO nie żarty jeżeli jest jakiś wysięk lub nie daj Boże zwichnięcie to samo się nie wygoi zwłaszcza że cały czas chodzisz..Ja 3 dni temu spadłam z ostatniego schodka na źle ustawioną nogę, po godzinie mi spuchła i zrobił się krwiak, zadzwoniłam do lekarza i kazał od razu jechać na pogotowie bo czasami ból między złamaniem a zwichnięciem się niewiele rózni..na szczęscie mam tylko naciągnięte ścięgno, opuchlizna dzięki cudom-niewidom powoli schodzi..

Witajcie :-)
u mnie zima na całego!
Annie - no to ładie poszalałaś, teraz jakiś masażyk by Ci się przydał:)
SeeYou - ja jutro powinnam mieć planowa @, ale nigdy nie mam co 28, ale w jajnikach mnie kuje i podbrzusze boli również! A przeziębiona to ja już 2 tygodnie chodzę - witaj w klubie!
Basik - przykro :( ale poczekajmy jeszcze.. może za kilka dni! nie wolno tracic nadziei! Siostra - nie wytrzymywała i robiła testy wcześniej, a potem po którymś teście okazało się że zafasolkowana! więc.. no! :)
Butterfly już się Ciebie boje! :)
Marcia - no wyraźny ten ostatni że hej, ale nie patrz na tempkę czy teściki - działaj!:tak:
Koriander - ja z moim mieszkaniem mam tak samo - latem czad, zimą tragedia! :wściekła/y:
Góralka - a może sobie wybiłaś palca?? prześwietlenie wskazane!

Czas coś w domku podziałac - dziś wolne, a wieczorem spotkanie ze znajomymi więc trzeba coś przyrządzić!

Dziewczynki powiedzcie mi czy do endokrynologa - gin trzeba mieć skierowanie?

Ostatnia edycja:
witakjcie dziewczyny z kubeczkiem kawki:)

images

basik wiec tak mozliwe ze jest za wczesnie kazda kobietka ma inaczej no... ostatnio na jednym watku czytalam dziewczyna robila 10 dni po i wyszlo ale co jak co mi test teraz jak bylam z Michalkiem w ciazy a byl to 4 tydzien , to gdybym sie baaaaardzo nie przyjzala to nic by nie bylo widac... buzka kochana ...

Ja swoje moze pozniej wstawie ale przy was to ja jak dziecko wygladam...heheh

Perelko witaj... przykro mi ze nie zostaniesz majowka... a tak trzymalam kciuki... moze tym razem.

Cos komus mialam napisac ale nie pamietam wiec wybaczice.
Milego dnia!

reklama
hehe prezent juz mial od mikolaja to co mu wiecej trzeba... ale mialam ubaw jak mikolaj mu powiedzial ze przyjechach specjalnie dla niego i ze jest porawdziwym mikolajem z daleka Oliver byl tak zachwycony ze przezywal az do domu a w domu z wrazenia padl spac hahahaha cale poludnie przespal a pozniej wiadomo jak to bylo alej hehe:p

Do góry